Nyt showroom med alt i dørgreb skal klæde kunder bedre på til at komme godt fra start på byggerier

/
/
/

I foråret kunne engrosvirksomheden Carl Ras slår dørene op for et af Danmarks største showroom for dørgreb og besætninger. Lasse Jensen Entreprise er en af de kunder, der har stor glæde af showroomet, da de hurtigere kan fremskaffe de rette dørgreb og komme godt fra start på byggerier.

Det nye showroom på ca. 70 kvm er placeret i Carl Ras’ butik på Frederiksberg. Her kan kunder opleve mere end 300 forskellige dørgreb, lige fra standardgreb til mere specielle designs, med tilbehør som langskilte, vridere og nøgleskilte samlet et sted.

”Vi er glade for, at vi nu kan vise vores dybe og brede sortiment af dørgreb frem for kunderne, så de har mulighed for at se og mærke på dem, inden de bestiller varer hos os. Samtidig får de et bedre indblik i, hvad der kan lade sig gøre til deres byggesager og private køb,” siger Kasper Lyng, der er salgskonsulent hos Carl Ras.

Han ved af erfaring, at mange kunder bruger alt for meget tid på at finde frem til de rette løsninger for dørgreb, inden de kan træffe den rette beslutning. Efterspørger bygherre for eksempel et greb i messing, er der flere former for belægning, der kan bruges.

”Denne udfordring ønsker vi at løse for kunderne, så de fremover sparer tid og føler sig bedre klædt på. Det kan betyde, at de fremover hurtigere kan komme godt fra start, uden at deres kunders byggeprojekter bliver forsinkede,” tilføjer han.

Hurtigere og nemmere proces for Lasse Jensen Entreprise

Lasse Jensen Entreprise har i de 13 år firmaet har eksisteret handlet dørgreb hos Carl Ras.

Carl Ras’ nye showroom for dørgreb blev særligt gavnligt for Lasse Jensen Entreprise, da de skulle levere 70 sæt dørgreb, langskilte og cylindre til renovering af 70 lejligheder for en kunde i Charlottenlund, hvor trappeopgange og døre skulle udskiftes.

”Arkitekten på byggesagen var usikker på, hvilke forlængningsgreb, der var de rette at vælge, så vi brugte mange uger på at sende forskellige prøvegreb frem og tilbage. Jeg valgte derfor at invitere ham ind i showroomet kort efter åbningen, så han havde mulighed for at se og mærke på vores samlede brede udvalg af dørgreb,” siger Kasper Lyng og tilføjer:

”For arkitekten var det afgørende, hvordan dørgrebene føltes i hånden, hvordan det så ud på døren samt farverne og prisen. Dette var både hurtigere og nemmere at finde frem til sammen i showroomet. Han havde også mulighed for at tage billeder, der kunne fremvises for bygherre, inden den rette beslutning blev truffet.”

Når Lasse Jensen Entreprise førhen fik leveret dørgreb fra Carl Ras, startede de med at undersøge mulighederne online og i magasiner. En proces, der ifølge tømrer for Lasse Jensen Entreprises serviceafdeling, Daniel Bonnén, nu er blevet væsentlig hurtigere:

”Det er nemmere for os at finde frem til de rette greb nu, når vi har mulighed for at se og mærke på de brede udvalg. Det gælder også for vores egne kunder, som fremover selv kan kigge forbi showroomet,” siger han og tilføjer:

”Derudover oplever vi en professionel og imødekommende service fra Carl Ras’ personale og deres salgskonsulenter, som rådgiver os i at finde frem til den rette løsning.”

Bindeled mellem alle butikker på Sjælland

At showroomet for dørgreb er placeret i Carl Ras’ butik på Frederiksberg, er ikke tilfældigt.

”Frederiksberg er vores bybutik, der er placeret tæt på beboerbyggerier med mange private kunder, og mange af vores faste kunder på Frederiksberg har efterspurgt muligheden for at kunne se og mærke grebene i hånden,” siger Kasper Lyng og tilføjer:

”Vi ønsker samtidig at være et bindeled mellemalle vores butikker på Sjælland, så det gavner så mange af vores kunder i hovedstadsområdet som muligt.”

Fakta om Carl Ras’ showroom for dørgreb

  • Etableret i Carl Ras’ engroscenter på Frederiksberg: Peter Bangs Vej 47
  • Åbningstider: mandag til torsdag 06:00-16:00 Fredag 06:00-15:00
  • Leverandørsamarbejde med d line, Randi, Kyner & Co., RENZ, habo, Assa Abloy

Kilde: Carl Ras

Oversættelse til svensk

Scandinavian Office Solutions tilbyder modersmålsoversættelser til svensk. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktdokumentation etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

www.scandinavianoffice.net

scandinavianoffice@gmail.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar