Mangor & Nagel – en del af AART leverer stabilt resultat i et omskifteligt år

/
/
/

Fokus på kerneydelser og langvarige kunderelationer giver arkitektrådgiveren Mangor & Nagel – en del af AART moderat vækst og et fornuftigt resultat i et år præget af forandringer og et usikkert marked. Det nye år byder på en fortsat integration med AART samt fokus på faglig udvikling og synergier på tværs af lokationer i hele Skandinavien.

Arkitektrådgiveren Mangor & Nagel – en del af AART har haft et godt og stabilt 2022 med en bruttofortjeneste på 67 mio. kr. og et resultat efter skat på 4,5 mio. kr. Regnskabet dækker en periode på ni måneder fra 1. januar 2022 til 30. september 2022 idet Mangor & Nagel har ændret regnskabsår, så det matcher AART, der i foråret 2022 opkøbte virksomheden.

Resultatet er et udtryk for, at Mangor & Nagel – en del af AART er lykkedes med at indfri forventningerne til 2022 med moderat vækst på trods af en usikker markedssituation i byggeriet.

”Generelt klarer vi os godt og stabilt gennem en mere udfordrende periode, hvor vi har været gode til at omstille os til situationen. Vi har værnet om vores kerneydelser – særligt hos offentlige og almene kunder, hvor vi gennem mange år har opbygget en forståelse for både processerne, kompleksiteten og økonomien i projekterne, som sikrer at de bliver gennemført,” siger Jakob Andersen, administrerende direktør hos Mangor & Nagel – en del af AART. Han tilføjer:

”Vi glæder os over at mærke, at vi gennem mange år har opbygget stærke relationer til vores kunder, som vi står side om side med – også når skyerne trækker sammen. Det gør, at vi står stærkere og formår at holde momentum i en tid med sværere vilkår.”

Fremdrift i integrationen med AART
En af årets største begivenheder var AARTs opkøb af Mangor & Nagel i april 2022. Nyheden blev positivt modtaget af både medarbejdere og kunder, og siden foråret har integrationsprocessen taget fart med en række aktiviteter, som er gået bedre end forventningen og hurtigere end planlagt.

”Vi er landet solidt i den nye konstellation med AART. Vi har formået at holde momentum i vores aktiviteter med fuldt fokus på kunder og projekter samtidig med, at vi har haft travlt med integrationen mellem de to virksomheder. Vi oplever, at medarbejderoptimismen stiger i takt med integrationen, og vi er så småt begyndt at opleve fordelene ved at dele kompetencer og viden på tværs kontorerne i hele Skandinavien,” siger Jakob Andersen og afslutter:

”Vi har en ambition om at blive den mest eftertragtede og meningsfulde arkitektoniske arbejdsplads i Skandinavien, og derfor vil vi i de kommende år investere yderligere i faglig udvikling af vores medarbejdere til glæde for både dem og vores kunder.”

Skandinaviens førende arkitektrådgiver
I 2023 ser Mangor og Nagel – en del af AART ind i et år med fokus på en fortsat integration med AART og på at bevare en sund økonomi i forretningen.

”Vi glæder os over et stabilt resultat, og at vi med Mangor & Nagel ombord står solidt på Sjælland. Med årets resultat og den løbende integration har vi de bedste forudsætninger for en god og sund udvikling af vores fælles forretning i 2023, hvor vi holder fast i vores selvstændige position i branchen som den førende skandinaviske rådgiver inden for effektbaseret arkitektur,” siger Torben Skovbjerg, CEO og partner i AART.

Kilde: Mangor & Nagel


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar