Nordic Choice Hotels rekrutterer for at personliggøre gæsterejsen gennem data, analyse og indsigter

/
/
/

Nordic Choice Hotels accelerere brugen af data og henter Dianne Robillos til den nyoprettede stilling VP Personalization, Data & Insights.

Dianne kommer senest fra en lignende rolle i Qatar Airways, hvor hun gjorde hele organisationen datadreven. Nu skal hun gennemføre samme forandring i Nordic Choice Hotels for at give gæsterne en bedre, mere personlig oplevelse.

– Jeg er utroligt glad for at komme til Nordic Choice Hotels og være med til at realisere vores strategi og tilbud fremover. Personalisering, data og indsigter kommer til at være et nøgleområde fremadrettet i vores datadrevne og kundecentrerede gæsteoplevelser. Sammen med resten af teamet kommer vi til at levere den bedste oplevelse, skabe magiske øjeblikke og garantere blivende minder, samtidig med at vi gør en forskel for mennesker og vores planet, siger Dianne Robillos, VP Personalization, Data & Insights på Nordic Choice Hotels.

Dianne bliver i sin nye rolle ansvarlig for at lægge og udvikle strategien for personificering, analyser og en datadreven måde at arbejde på. Målet er at øge gæstetilfredsheden og salget gennem koncernens egne kanaler.

– Diannes lange og imponerende erfaringen inden realisering og udvikling af datadrevne arbejdsmetoder kommer virkelig til at være en nøglekompetence for os fremover, når vi skal udvikle vores tilbud til vores gæster. Hendes evne til både at analysere og komme med indsigter, eksempelvis omkring vores godt 2 millioner medlemmer i Nordic Choice Club, kommer i dén grad til at kunne bidrage til, at vi tager næste skridt i vores strategi fremover, siger Carl Olsberg, CEO for eBerry, en del af Nordic Choice Hotels.

eBerry har desuden rekruttert Nils Korsvoll internt til rollen VP Customer Journey & Product Development og vil styrke teamet med yderligere en person i rollen VP Marketing & Digital Sales.

Nordic Choice Hotels


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar