Hydroscand kåret som Børsen Gazelle 2022

/
/
/

Hydroscand er glade og stolte over at kunne meddele, at virksomheden er blevet kåret som Børsen Gazelle 2022! Den prestigefyldte kåring tildeles virksomheder af Hydroscands kaliber, som formår at skabe positiv vækst og fordoble bruttoresultatet over en 4-årige periode.

Gazelle-prisen, som er den største udmærkelse inden for erhvervslivet, har været uddelt årligt siden 1995 af Dagbladet Børsen. Prisen uddeles til særligt lukrative danske virksomheder – virksomheder som forstår at skabe eksponentiel vækst. Hydroscand Danmark har netop udvist denne disciplin og kan derfor nu stolt modtage Gazelle-kåringen.

Det særlige kendetegn for en Gazelle er, at virksomheden har haft positiv vækst i løbet af fire regnskabsår, og at bruttoresultatet er fordoblet over de fire år. Om prisen skriver Børsen at: ”Selvom de seneste år har været præget af kriser, har gazellerne formået at tænke innovativt, omstille sig, skabe vækst og opnå titlen Børsen Gazelle 2022. Gazellerne er langt fra ens, og der findes ikke én formel på vækst. Deres evne til hurtigt at tilpasse sig ændrede vilkår og deres vidt forskellige måder at gøre det på mener vi fortjener fokus.”

Hydroscands kerneværdier som kundefokus, høj kvalitet af produkter og tjenester, samt tilgængelighed er årsagen til at virksomheden netop har formået at vækste – til trods for markedets svingende stabiliet.

”Vi er meget stolte over denne udmærkelse og ser det som et bevis på, at Hydroscands langsigtede strategi opfylder den danske industris behov for produkter og tjenester, godt kombineret med det store engagement fra vores personale i Hydroscands landsdækkende organisation”, siger Hydroscands Administrerende direktør, Pontus Nygren.

Kilde: Børsen


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar