BOKIS indgår ny langsigtet aftale med Nets

/
/
/

BOKIS, der står for indkøb og udvikling på betalingsområdet for medlemmer af Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Banker, har indgået en ny langsigtet aftale sammen med Nets, en del af Nexi Group. I aftaleperioden, der løber frem til 31. december 2029, vil de i alt 50 danske pengeinstitutter i samarbejdet fortsætte med at udstede og håndtere betalinger med Dankort og internationale beta-lingskort via Nets.

BOKIS, der er et indkøbs- og udviklingssamarbejde, omfatter dels landsdækkende banker som Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank, men også 46 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, på Færøerne og Grønland. Tilsammen repræsenterer disse banker ca. 45 pct. af det danske kortbetalingsmarked.

Søren Nicolaisen, direktør for Landsdækkende Banker og BOKIS, siger: “Vi er glade for at forlænge vores samarbejde med Nets. I et betalingsmarked, der undergår en rivende udvikling, er det vigtigt for os at vores medlemsbanker kan tilbyde deres kunder driftssikre og moderne betalingsløsninger baseret på en omkostningseffektiv drift.”

Jan Kondrup, direktør for Lokale Pengeinstitutter og BOKIS, siger: “Nets er og har været en professionel samarbejdspartner for os gennem mange år. Aftalen forlænges med yderligere fem år, hvilket afspejler viljen til at indgå langsigtede aftaler, der sikrer vores medlemmers forsyningssikkerhed, digitale ydelser af høj kvalitet samt vedligeholdelse, herunder et skærpet fokus på bekæmpelse og håndtering af kortmisbrug.”

Aftale om Dankort og internationale kort forlænget

Samarbejdet omfatter håndtering af Dankort og internationale betalingskort gennem Nets, samt andre services.

Torsten Hagen Jørgensen, koncerndirektør for Issuing Solutions i Nexi, siger: “Vi er glade for, at BOKIS har valgt at forlænge vores nuværende aftaler om Dankort og internationale betalingskort. Vi ser frem til at bidrage med vores velkendte digitale ekspertise fra vores danske kundeteam og vil sikre, at kunderne i BOKIS-samarbejdet får gavn af vores moderne, fleksible og sikre kortløsninger.”

Den nye aftale træder i kraft fra januar 2023.

Kilde: NETS


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar