Ny direktør gør comeback i STARK Hillerød

/
/
/

Peter Pedersen vender tilbage til STARK som trælastdirektør for byggecenterkædens afdeling i Hillerød. Han kommer fra et tilsvarende job hos konkurrenten Bygma, men har tidligere været 28 år i STARK.

Det er et kendt ansigt, der fra årsskiftet har indtaget jobbet som trælastdirektør i STARK Hillerød. Peter Pedersen kommer fra en tilsvarende stilling hos konkurrenten Bygma og før det, har han arbejdet 28 år i STARK, heraf fem år i STARK Hillerød, som han nu vender tilbage til.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til STARK Hillerød og hilse på såvel gamle somnye kunder og medarbejdere. Der er et stort potentiale i Hillerød og resten af Nordsjælland i det hele taget, for eksempel med byggeri af Nyt Hospital Nordsjælland og andre store projekter. Det giver nogle spændende muligheder for at udvikle forretningen sammen med fagligt dygtige medarbejdere, siger Peter Pedersen om sin nye opgave.

Kundeservice er et nøgleord for Peter Pedersen. F.eks. vil han tilbyde kunderne branchens vel nok mest effektive leveringsservice af varer og byggematerialer. Andre nøgleord er faglighed og ekspertise:

– Det skal være nemt for håndværkerne at handle i STARK, og vi skal tilbyde dem den bedst mulige rådgivning om alt fra byggeri til valg af materialer, så de oplever, at vi styrker deres forretning, siger Peter Pedersen.

Stort lokalt netværk

Han bringer selv mange års erfaring fra branchen og et omfattende, lokalt netværk med til jobbet som trælastdirektør.

– Jeg har efterhånden været mange år i branchen, og de seneste ti år her i Hillerød. Derfor kender jeg mange af vores kunder og de lokale forhold rigtig godt. Den viden skal naturligvis bruges til at hjælpe og servicere dem så godt som overhovedet muligt, siger Peter Pedersen.

Privat bor Peter Pedersen i Gilleleje sammen med sin kone, som han har tre sønner med. Ud over at passe familien spiller han også gerne padeltennis, når der ellers kan findes tid til det.

Kilde: Stark


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar