Salling Group ændrer i ledelsen af føtex

/
/
/

Salling Group skærper kampen om fremtidens kunder og ændrer i ledelsen af føtex.

2022 har været et år præget af den internationale krise, stigende energipriser og ændrede forbrugsmønstre. Som svar på denne situation har Salling Group det seneste år bl.a. introduceret en test af kæden Basalt og lanceret investeringer for samlet 2,5 mia. kr., som vil sænke virksomhedens energiforbrug, introducere nye grønne energikilder samt reducere virksomhedens CO2-udledning.

”Efter to år med Covid-19, som havde stor indvirkning på dagligvarehandlen, blev vi i 2022 mødt af endnu en markant ændring i forbrugernes indkøbsvaner, da stigende energipriser og inflation fik kunderne til at handle ind på nye måder. Derfor vurderer vi løbende, hvilke kompetencer i ledelsen, der er optimale for at kunne tilbyde kunderne den bedste indkøbsoplevelse i vores butikker,” siger Per Bank.

Ny direktør i føtex bliver en erfaren profil med en bred baggrund inden for dagligvarehandlen i form af Morten Møberg Nielsen (53), der har mere end 25 års erfaring i Salling Group. Morten har varetaget forskellige funktioner i Salling Group med omdrejningspunkt i at udvikle forretningen, blandt andet som chef for den interne Business Development-afdeling og fra flere opgaver i både ind- og udland. Morten bliver med sin udnævnelse en del af Executive Committee i Salling Group. Nuværende direktør Anja Madsen har ikke kunne se sig selv i en ny rolle i virksomheden, hvorfor hun fratræder.

”Vi skal fortsat udvikle føtex i retning af et stærkt kundefokus, stort udvalg af kvalitetsvarer og attraktive priser. Samtidig ønsker vi at videre udvikle en arbejdsplads, hvor service og kundetilfredshed er i centrum. Jeg vil gerne takke Anja for at have bragt et internationalt blik ind i føtex, og for hendes engagement i at fastholde kunden i centrum, som har været et væsentligt bidrag i udviklingen af forretningen. Men markedet og de kompetencer, der er brug for, ændrer sig, og derfor har vi valgt at sætte Morten ind i denne vigtige rolle,” siger Per Bank.

Ændringen træder i kraft fra dags dato.

Kilde: Salling Group


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar