Ny rute åbner til sommer: PLAY vil gøre Canada til danskernes nye drømmedestination

/
/
/

10. januar 2023: Det islandske flyselskab, PLAY præsenterer i dag sin femte nordamerikanske destination, Toronto i Canada.

  • I dag offentliggøres en ny luftbro fra Danmark til Toronto, Canada. Den nye rutes fordelagtige pris- og serviceniveau muliggøres af en mellemlanding på Island.
  • Det er kun få dage siden, at PLAY satte lufthavnene i Aalborg, Aarhus og Billund på sit verdenskort. Disse tre lufthavne, samt Københavns Lufthavn, får nu adgang til selskabets spritnye rute til Canada.
  • PLAY byder nu på direkte flyvninger til fem Nordamerikanske destinationer via Island: New York, Washington, Boston, Baltimore og Canada.

Det er ikke mere end tre år siden, at PLAY blev grundlagt, men selskabet kan allerede bryste sig af 31 destinationer i Europa og USA, der er forbundet af Keflavik Lufthavn i Reykjavik på Island. PLAY har indtil nu haft fire nordamerikanske destinationer i Nordamerika, men nu sætter selskabet en ny knappenål i Toronto, Canada.

PLAY’s CEO, Birgir Jónsson er yderst tilfreds med den nye tilføjelse:

”Jeg tror, at alle, der har været i Canada, kan bevidne, at det er et land, der har fantastisk meget at byde på. Man kan shoppe, man kan stå på ski, man kan dykke ned i en spændende historie og ikke mindst opleve en overvældende natur, som næsten ikke findes smukkere”. 

Den nye rute til Toronto i Canada vil være tilgængelig for rejsende fra alle PLAY’s danske lufthavne, herunder Aalborg, Billund, Aarhus og København. Birgir Jónsson ser frem til at give danskerne en prisvenlig mulighed for at komme nemt til den Nordamerikanske destination:

”Det er få dage siden, at vi offentliggjorde tre nye danske lufthavne fra Aalborg, Aarhus og Billund. Udover disse lufthavne, har vi en rute fra København Lufthavn, der har eksisteret i et år og går strygende. Hos PLAY ser vi det som en kæmpe styrke, at vi har mulighed for at sende danskere fra hele Danmark nemt over Atlanterhavet, med et kort stop på Island, hvor man lige kan nå at strække benene”, siger han.

Den nye rute til lufthavnen, John C. Munro Hamilton International Airport, i Toronto, Canada vil åbne den 22. juni 2023. Indtil 31. januar er der tilgængelige priser ned til 1000 kroner pr. billet, hvorefter prisen vil justeres til priser fra 1099 pr. billet. 

Kilde: Play


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar