To danske filmselskaber indgår nyt partnerskab

/
/
/

Nimbus Film har købt sig ind i produktionsselskabet Tall and Small, som især har gjort sig bemærket med sine internationale kvalitets tv-serier.

Tall and Small blev grundlagt af forfatter Jannik Tai Mosholt og producer Christian Potalivo i 2020 og parret er bl.a. kendt for de succesfulde Netflix-serier The RainNisser og Chosen, som har sikret selskabet et stærkt gennembrud til det internationale seriepublikum og streaming marked.

I det nye partnerskab overtager Nimbus Film 33% af Tall and Small, mens stifterne, Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo hver beholder 33%.

Med det nye samarbejde ønsker de to selskaber at øge deres respektive positioner indenfor dansk og international film- og serie produktion.

Om samarbejdet mellem Nimbus Film og Tall & Small udtaler Birgitte Hald fra Nimbus Film: ”I Nimbus Film ønsker vi at udvide vores i forvejen stærke position indenfor filmproduktion med en tilsvarende stærk position indenfor tv-serier, og derfor er samarbejdet med Tall and Small så oplagt for os. Jannik og Christian har på kort tid opbygget et unikt samarbejde og har skabt en række serier, som har givet dem uvurderlig erfaring og et stærkt netværk hos både talenter, tv-stationer og streaming tjenester. Deres portefølje er af en meget høj kvalitet ligesom deres kommende projekter, som de lige nu har i udvikling, og dem glæder vi os i Nimbus Film til at se realiseret og blive en del af.

Med vores forskellige erfaringer og kompetencer håber vi at stå endnu stærkere i den ambition, vi deler – nemlig at udvikle og producere fiktion af høj kunstnerisk og kommerciel kvalitet til et dansk og internationalt publikum”.

Partner og producer Christian Potalivo, Tall and Small, fortsætter: ”Nimbus Film har igennem de sidste 30 år markeret sig som et af Danmarks førende filmselskaber, og vi er rigtig stolte af at indgå et samarbejde med et selskab, som har været med til at definere og udvikle den danske fiktionsscene på flotteste vis i den periode. Vi glæder os til et samarbejde, hvor vi både kan få glæde af Nimbus Films’ store erfaring og internationale netværk som givet vil styrke og inspirere udviklingen af vores igangværende og fremtidige projekter. Samtidig giver partnerskabet med Nimbus og samarbejdet med franske Newen Studios mulighed for at indfri Tall and Smalls egne ambitioner og projekter fremadrettet, og vi ser frem til at den synergi vores forskellige erfaring og kompetencer vil give, i Tall and Smalls mål om fortsat at producere kvalitetsserier og film til det danske og internationale publikum”.

Nimbus Film, blev grundlagt af CEO Birgitte Hald og producent Bo Ehrhardt i 1993, står bag en lang række legendariske og prisvindende film og serier, såsom Festen, Kongekabale, Flammen & Citronen, Sorte Kugler, Broen og senest filmen Bamse, som blev set af 478.000 sidste år. Selskabet blev i 2018 en del af Europas store nøglespillere, den franske mediekoncern Newen Studios, som ejer 33% af Nimbus Film. Nimbus Films partnerskab med Tall and Small føjer endnu et selskab til den stadig større gruppe af internationale selskaber som Newen er engageret i, og som i Norden også omfatter det svensk/norske produktionsselskab Anagram.

Kilde: Neumann Strategi & Kommunikation


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar