Familievirksomhed står bag ny erotisk webshop

/
/
/

Med Sensual.dk har Danmark fået endnu et skud på stammen af erotiske webshops, der fokuserer på at give deres kunder en behagelig købsoplevelse, som ligger langt fra fortidens lumre sexshops. Sensual.dk specialiserer sig i sexlegetøj til kvinder, mænd og par, ligesom man finder smukt og lækkert lingeri i sortimentet.

oversættelse svensk

Sensual.dk er en ny spiller på markedet for sexlegetøj

Der ligger en interessant historie bag den nye webshop, som faktisk er åbnet af en eksisterende familievirksomhed, som sælger flag og flagstænger. Umiddelbart lyder springet fra flagstænger til en webshop med pleasure-produkter meget langt, men for folkene bag giver det god mening. Ideen til Sensual.dk opstod under coronanedlukningerne for nogle år siden, hvor mange virksomhedsejere lærte at tænke meget kreativt for at klare de økonomiske udfordringer. Markedet for sexlegetøj og andre erotiske produkter vokser i Danmark, og ejerne af den lille, pressede familievirksomhed havde øje for de mange muligheder for at få markedsandele i denne helt særlige niche.

Der findes allerede nogle veletablerede og store spillere på markedet inden for området, og derfor har grundlæggerne af Sensual.dk valgt at anlægge en strategi med at have et nøje udvalgt sortiment af produkter, hvor de ved, at kvaliteten er i orden. Hjemmesiden er desuden holdt i et rent og elegant design for at give deres kunder en eksklusiv og sensuel købsoplevelse, som ikke føles vulgær.

Self-pleasure er stadig et tabu trods større åbenhed

Gennem de seneste par årtier er der blevet langt større åbenhed omkring brugen af sexlegetøj. Især kvinder blev mere frigjorte på området, særligt efter at den legendariske amerikanske tv-serie ”Sex and the City” meget direkte tog emnet under kærlig behandling. Dog nævner folkene bag Sensual.dk, at de stadig støder på megen skam og lukkethed omkring self-pleasure og brugen af sexlegetøj. Med deres webshop håber de dog på at kunne være med til at nedbryde tabuer og gøre det mere legitimt for deres kunder at udforske sin sensualitet på en legende måde – hvad enten det sker alene eller med en partner.

For grundlæggerne af Sensual.dk er det målet at blive en veletableret webshop med en stor portefølje af tilbagevendende kunder. Dette skal ske ved at fokusere på et eksklusivt sortiment af nøje udvalgte produkter, som er både lækre og af høj kvalitet. Udvalget rummer ikke desto mindre et bredt udvalg af dildoervibratorer, onaniprodukter til både mænd og kvinder samt et udvalg af lingerikondomer og glidecreme. Der er således erotiske produkter til både singler og par på alle niveauer. Foreløbigt er det hovedmålet at få et stærkt fodfæste på det danske marked. Lykkes det, er drømmen at udvide salget til det internationale marked.

Kilde: onlinePR


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar