Magnesium Capital og Morgan Stanley Investment Management investerer i danskbaserede SCADA International

/
/
/

I samarbejde med Morgan Stanley Investment Management har den britiske kapitalfond, Magnesium Capital LLP, købt majoriteten af aktierne i SCADA Holding A/S, moderselskabet for SCADA International, som leverer intelligente software- og hardwareløsninger til den vedvarende energisektor.

www.scandinavianoffice.net: Oversættelse til svensk

SILKEBORG, DANMARK — 19. januar 2023 — I årets første uge godkendte Erhvervsstyrelsen salget af SCADA International til kapitalfonden Magnesium Capital LLP (”Magnesium”) og Morgan Stanley Investment Management, hvilket betyder, at virksomheden med hovedsæde i Silkeborg nu er på britiske hænder. Salget, som blev godkendt 5. januar, blev annonceret tilbage i april 2022.

“Vi glæder os meget til det nye samarbejde med Magnesium og Morgan Stanley Investment Management. Partnerskabet giver os nye muligheder og flere ressourcer til fortsat at investere i R&D og vores softwareløsninger, men gør os også i stand til at øge vores produktionskapacitet, så vi kan imødekomme udviklingen på markedet. Det skaber ligeledes grobund for at kigge på mulighederne for spændende, strategiske opkøb,” siger Thomas Bagger, administrerende direktør hos SCADA International.    

Med salget står SCADA International nu overfor markante vækstmuligheder, hvilket i særdeleshed skyldes den stigende efterspørgsel på markedet, der kommer som følge af det øgede fokus på den grønne omstilling:

“I tæt samarbejde med Magnesium er jeg sikker på, at vi kan nå vores mål og accelerere vores forretning. Det bliver en spændende rejse, og vi ser meget frem til dette nye kapitel for SCADA International,” tilføjer Thomas Bagger.

Managing Partner hos Magnesium, Ian Jones, udtaler: “Vi ser SCADA International som en central spiller i den danske vedvarende energisektor. Samtidig er deres løsninger og services med til at muliggøre den grønne omstilling på globalt plan. Virksomheden bidrager til udviklingen af mere grøn energi, hvilket harmonerer med vores investeringsstrategi hos Magnesium. Vi ser utroligt meget frem til at arbejde sammen med Thomas og hans team i de kommende år og se forretningen fortsætte sin fremgang.”

Vikram Raju, Managing Director and Partner for Climate Impact and Emerging Markets for AIP Private Markets at Morgan Stanley, tilføjer:

“Vi er glade for det nye samarbejde og for at få muligheden for at bidrage til den grønne omstilling ved at styrke SCADA Internationals fremtidige udvikling. Danmark er et grønt foregangsland, og vi ser et stort potentiale i innovative danske virksomheder som SCADA International, der netop er sat i verden for at sikre en fremtid med vedvarende energi.”

Som led i salget har SCADA Internationals ledelse valgt at reinvestere sin aktieandel og forbliver dermed en del af ejerkredsen. Executive Capital, som har været aktionær siden 2010, har solgt alle sine aktier i forbindelse med den nye aftale.

Kilde: SCADA International


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar