DER Touristik udnævner ny administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB

/
/
/

Fra 1. juli 2023 tiltræder Tobias Jönsson som CEO for DER Touristik Nordic AB. Forhenværende CEO Leif Vase Larsen får dermed mulighed for at fokusere på sin nye rolle som CEO International og sin rolle i direktionen DER Touristik Group.

www.scandinavianoffice.net -  oversættelse til svensk1. januar i år skiftede Leif Vase Larsen kasket fra at være CEO Northern Europe til at sidde i stolen som CEO International samt med den fortsatte opgave at lede koncernen som medlem af direktionen i DER Touristik Group. For at kunne fokusere på de nye ansvarsområder overdrager Leif Vase Larsen dermed pr. 1. juli 2023 det operationelle ansvar for virksomhederne i Norden og Benelux til svenske Tobias Jönsson.

Tobias Jönsson, der har bred erfaring fra rejsebranchen, skal lede DER Touristik Nordic, som omfatter brands i Norden og Benelux som f.eks. Apollo Rejser, Xtravel, Golf Plaisir, Lime Travel, Out of Bounds, Koning Aap, Shoestring samt YourWay2GO.

”Jeg ser frem til at byde Tobias velkommen i familien DER Touristik. Han har solid erfaring fra branchen og deler vores syn på fremtidig vækst. Som en dreven og meget erfaren leder vil han være et fantastisk aktiv til at videreudvikle DER Touristik Nordic,” fortæller Leif Vase Larsen, CEO International.

Om den nye rolle siger Tobias Jönsson:

”Jeg er glad for at blive en del af teamet hos DER Touristik Nordic og ser frem til at fortsætte med at udvikle forretningen. Det føles ekstra spændende, at kundefokus spiller en stor rolle i koncernstrategien, og jeg ser med spænding frem til fortsat at udvikle vores produkter og services i tråd med kundernes ønsker både i Norden og Benelux.”


Leif Vase Larsen vil fortsat være ansvarlig for DER Touristik Nordic, indtil Tobias Jönsson tiltræder i juli.


Om Tobias Jönsson:
Tobias Jönsson begyndte sin karriere som konsulent hos McKinsey & Company, før han startede sit eventyr i rejsebranchen. Gennem de seneste 17 år har han arbejdet i ledende stillinger for virksomheder inden for SAS koncernen. Disse har omfattet roller som Head of Commercial hos SAS Sverige AB, Vice President Revenue Management for SAS Scandinavian Airlines AB og bestyrelsesformand SAS Cargo A/S. Nu er han administrerende direktør for SAS Ground Handling Sweden AB. Tobias bor med sin partner og fire børn nord for Stockholm.

Om Leif Vase Larsen:
Leif Vase Larsen har arbejdet i DER Touristik siden 2015 som CEO Northern Europe og som medlem af direktionen. Siden 1. januar i år har han ledet DER Touristik Group sammen med Ingo Burmester og Boris Schnabel i rollen som CEO International. Denne funktion samler de internationale aktiviteter, herunder aktiviteterne i Frankrig, Storbritannien, Norden, Benelux og de østeuropæiske markeder. Han er desuden ansvarlig for virksomhederne inden for Destination Management (DMC) samt digital transformation og IT.

Kilde: Apollo


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar