Ny og forbedret føtex rykker ind i Borgen 

/
/
/

Sønderborg får til efteråret et nyt og moderne supermarked, der dog samtidig er velkendt i bybilledet med mere end 30 år på bagen i bymidten: føtex rykker ind i Borgen Shoppingcenter.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

føtex har siden 1990 drevet forretning fra Perlegade, men overtager midt i sommerferien den nuværende Kvickly i Borgen, hvor håndværkerne hen over efteråret vil indrette det nye føtex-varehus. Inden efterårsferien vil føtex Borgen så stå klar med en ny og spændende butik med masser af gode tilbud og oplevelser til alle sønderborgensere, men også andre alsinger og sønderjyder. 

Mens indretningen af føtex Borgen finder sted, vil varehuset i Perlegade naturligvis holde åbent, fortæller varehuschef Allan Riis, der glæder sig til at blive en del af indkøbscenteret. 

”Vi er glade for at rykke ind i Borgen og i et tæt samarbejde være med til med at holde gang i midtbyen. Denne måde at samarbejde på, er noget, føtex har haft stor erfaring og succes med i andre byer,” siger Allan Riis, der trods mulighederne for føtex samtidig overtager lokalerne efter Kvickly med et vist vemod. 

”Det er en lidt speciel situation, og vi er kede af Kvicklys situation, men for os er det en særlig mulighed, fordi vi stod over for at skulle modernisere den nuværende føtex. Vi håber, at flere af medarbejderne i det gamle Kvickly vil kunne følge med over i det nye føtex Borgen,” siger Allan Riis og tilføjer, at hvis alt går vel, vil føtex nå at være med til at fejre Borgens 10-års fødselsdag. 

”Flytningen ændrer ikke ved, at vi fortsat vil være engagerede i lokalsamfundet Sønderborg, og det glæder jeg mig til at kunne fortælle mere om, når vi nærmer os åbningen i Borgen”, siger Allan Riis. 

Det nuværende varehus i Perlegade er ejet af Salling Group, der ejer føtex samt bl.a. Bilka, som blandt andet via Salling Fondene har støttet fitnessområdet ved Sorte badestrand med 250.000 kr. Chef for ejendomsudvikling i Salling Group, Carsten Hadsbjerg, fortæller, at der allerede er konkrete planer for ejendommen i Perlegade. 

”Hvad der konkret skal ske, kommer vi til at fortælle senere, men det er klart, at en så central placering er både interessant og attraktiv på flere forskellige måder,” siger Carsten Hadsbjerg. 

Kilde:  Salling Group


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar