Prækvalifikation af første fjernvarme entrepriser meddelt

/
/
/

Vestforbrænding har netop meddelt prækvalifikation til to selskabskonsortier, som har budt på de første totalentrepriser i Vestforbrændings Varmeplan 2030. Der er udbudt tre delkontrakter for de i alt syv kommuner, som varmeplanen omfatter. Den anslåede værdi er 2 mia. kr. Projektchef i Vestforbrænding, Tina Elkjær Christensen ser nu frem til det videre forløb over de kommende måneder.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

-Vi ser ikke mindst frem til det første spadestik, som vi forventer finder sted primo 2024. Frem til da vil der finde en proces sted, hvor projektering og myndighedsgodkendelser går i gang for de enkelte fjernvarmeområder, og når projekteringen er færdig og godkendt, starter selve gravearbejderne. Processen gentages sideløbende for alle fjernvarmeområderne, som hører ind under den respektive kontrakt, siger Tina Elkjær Christensen, som tilføjer, at det meget høje aktivitetsniveau i bygge- og anlægssektoren har kunnet ses i antallet af aktive deltagere i udbuddet.

Med til processen hører også indhentning af egentlige tilbud med mulige forhandlingsforløb. Dette vil ske i løbet af de kommende måneder, og det forventes, at processen kan strække sig frem til oktober 2023.

Prækvalifikationen er tildelt følgende: MJ Eriksson med Damgaard og Østergaard Entreprise samt Aarsleff med COWI og Wicotec Kirkebjerg.

Der er i denne Etape 1 tale om fjernvarme til i alt 16.000 nye kunder. Frem mod 2030 er det målet, at 30.000 nye kunder er tilkoblet Vestforbrændings fjernvarmenet. De syv kommuner, som er omfattet Vestforbrændings Varmeplan 2030 er Ballerup, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Egedal, Furesø og Frederikssund.

Kilde:  I/S Vestforbrænding


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar