Ny salgsdirektør i Lidl hentes i Tyskland

/
/
/

At Lidl er en virksomhed med internationale karrieremuligheder, er seneste ændring i den danske direktion et godt eksempel på. Den nye salgsdirektør, Militiadis Forozidis, har tidligere arbejdet hos Lidl i Tyskland, og den afgående fortsætter som ny CEO i Lidl Slovakiet.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk
Lidl Danmark henter ny salgsdirektør fra Tyskland.
Lidl Danmark henter ny salgsdirektør fra Tyskland.

“Danmark er en fantastisk mulighed i min Lidl karriere. Vi har at gøre med et marked, som er i en rivende udvikling, og hvor Lidls berettigelse stiger dag for dag. Jeg glæder mig til at kombinere mine mange års erfaring fra forskellige lande i Lidl-regi med mine danske kollegers erfaringer og indsigter, så vi sammen kan erobre markedsandele i Danmark,” siger Miltiadis Forozidis, som er ny salgsdirektør i Danmark.  

Den erfarne salgsdirektør kommer oprindeligt fra Grækenland, hvor han også begyndte sin Lidl-karriere. Siden har han været mange år i Lidl Tyskland, og nu fortsætter dagligvarerejsen i Danmark, hvor adm. direktør, Jens Stratmann, er meget glad for at kunne byde Miltiadis Forozidis velkommen:   

“Miltiadis kommer til Danmark med en stor erfaring fra sin tid i Lidl. Samtidig er han et skoleeksempel på nogle af de muligheder, der er i en virksomhed som Lidl. Hvis man drømmer om en international karriere i detailbranchen, er Lidl en verdensklasse mulighed. Miltiadis har arbejdet sig op igennem systemet og får nu ansvaret for en helt central del af Lidl Danmark – nemlig vores butikker og vores ansigt udadtil i forhold til vores kunder.” 

Jens Stratmann ønsker samtidig Miltiadis’ forgænger Zita Szlavikovics et stort og velfortjent tillykke med jobbet som CEO i Lidl Slovakiet: 

”Zita er et andet godt eksempel på, hvad man kan i Lidl. Jeg er stolt af, at vi i Lidl Danmark har været en del af Zitas rejse – og jeg synes, det er fuldt fortjent, at hun nu kroner sin indsats med jobbet som øverste chef for Lidl i Slovakiet.”  

MiltiadisForozidis havde sin første officielle arbejdsdag i februar.  

Lidl Danmarks direktion består pr. 1. marts 2023 af:   

 • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann   
 • COO/Salgsdirektør, MiltiadisForozidis 
 • CFO/Økonomidirektør, Thorbjørn Liebing   
 • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape   
 • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen  
 • CHRO/HR-direktør, Hauke Daene 

Kilde:  Lidl Danmark


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar