Marie Olsson Nylander i designsamarbejde med Ellos Home – en farvestrålende sengetøjskollektion med ekstra alt

/
/
/

Kom med ind i Maries skønne lyserøde hus på Sicilien og bliv inspireret af hendes seneste kollektion sammen med Ellos Home. Vovede mønstre, smukke farver og retro-elementer vækker nostalgien til live lige i tide til forårets første varmestråler. Rul madrassen sammen og tag den med ud i haven, red en seng til sommergæsterne i gæsteværelset og forny soveværelset med Maries romantiske sengegavl. Se kollektionen og bliv inspireret af Maries stil!

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Gik du glip af Marie Olsson Nylanders sengetøjskollektion hos Ellos Home for nylig? Så kan du være helt rolig, for nu får du en ny chance. Denne gang har Ellos farvet hele kollektionen med Maries fantastiske stil, en kollektion der holder hvad den lover. Forny soveværelset med den romantiske sengegavl, rul madrasserne sammen i forskellige mønstre og stil dem ved døren, klar til at blive taget med ud i haven.

“Jeg håber, at kollektionen vil blive brugt meget og med glæde – i hverdagen, i sommerhuset, i bilen, på stranden og på ture – mest af alt vil jeg gerne have, at den skal være en gave til dig selv,” siger Marie Olsson Nylander om kollektionen.

Marie er stylist og indretningsarkitekt med over 137.000 følgere på Instagram. Hun er bedst kendt fra svensk tv, hvor hun debuterede i et realityprogram sammen med sin mand for flere år siden. Der fik vi alle del i familiens renoveringsdrømme i et fantastisk lyserødt hus på Sicilien. For fjerde gang kan vi nyde hendes stil og design i samarbejde med Ellos Home, hvor hendes kærlighed til farver, mønster og retro fungerer som inspiration. Slutresultatet? En vidunderlig kollektion som vi har lyst til at tage med overalt.

“Vores tidligere samarbejder med Marie har ikke været andet end succes efter succes. Hendes sans for stil og design er fejlfri, sammen med vores udtryk er vi et perfekt match. Maries sprudlende personlighed er utrolig at møde i hendes daglige arbejde, og det viser sig i kollektionen. Den er virkelig fantastisk – vi har alt fra sengetøj i skønne mønstre til bløde madrasser til at sove eller tage med udenfor, kimonoer, en pude og en sengegavl. En sengetøjskollektion med ekstra alt!”, siger Mathilda Göthberg, Influencers/Ambassador Program & Collab Specialist hos Ellos, om samarbejdet.

Kampagnen og kollektionen lanceres d. 9. marts på Ellos hjemmeside.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

PR@ellos.se

Kampagnebilleder:  https://we.tl/t-X8eFWXftBR

Ellos Group er Nordens førende e-handelskoncern med e-handelssiderne Ellos, Jotex og Homeroom. I tæt samarbejde med vores millioner af kunder stræber vi konstant efter at udvikle og tilbyde attraktive og bæredygtige tilbud inden for mode og boligprodukter til hele familien. Hos os er kunden altid i fokus. Med innovation, kreativitet og bæredygtighed leder vi konstant efter nye veje, store som små. Ellos Group, med hovedkontor i Borås, er aktiv i alle nordiske lande og på udvalgte markeder i Europa. Ellos Group har omkring 600 ansatte og omsætter for omkring SEK 3,6 milliarder.

Kilde: Ellos

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar