Norwegian vurderet som det mest bæredygtige flyselskab i Danmark

/
/
/

Norwegian er det mest bæredygtige flyselskab i Danmark, hvis man spørger danskerne. Det fremgår af Sustainable Brand Index TM 2023, der netop er offentligt. Det er en vigtig anerkendelse af det arbejde for en grønnere luftfart, som Norwegian har gjort og vil fortsætte i årene fremover.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Sustainable Brand Index TM 2023 er den største uafhængige undersøgelse af, hvordan forbrugerne opfatter virksomhedernes bæredygtighedsprofil. I Danmark er 12.000 forbrugere blevet spurgt i undersøgelsen. Undersøgelsen viser, at Norwegian blandt forbrugerne opfattes som det mest bæredygtige flyselskab i Danmark.

– Det er en vigtig anerkendelse for os, fordi klimakrisen er det væsentligste problem, vi som sektor står overfor de kommende år. I Norwegian har vi et mål om at reducere CO2-udledningen med 45 procent inden 2030, og vi arbejder med en lang række initiativer, der hver dag bringer os tættere på det. Prisen viser, at vi er lykkes med at forklare det til vores kunder, nemlig danskere, der gerne vil ud at rejse. Det giver blod på tanden for at fortsætte arbejde for et mere bæredygtigt Norwegian, siger Andreas Hjørnholm, nordisk chef for kommunikation og public affairs i Norwegian.

Vil reducere med 45 procent inden 2030

Norwegian har sat et ambitiøst miljø- og klimaprogram, der både adresserer kortsigtede ”her-og-nu”-klimagevinster og langsigtede løsninger, der vil transformere luftfarten. Det munder ud i et 2030-delmål om en reduktion af klimagasudledninger på 45 procent per passagerkilometer i forhold til 2010. Det gælder blandt andet:

  • Indkøb af de nyeste og mest brændstofeffektive fly: Norwegian købt 50 helt nye Boeing 737 MAX-fly, der reducerer udledningen med ca. 14 procent i forhold til de fly, de udskifter. Flyene sættes løbende i trafik fra 2025. Udover de 50, har selskabet option på indkøb af yderligere 30 fly af samme type.
  • Brændstofeffektive flyvninger: Norwegians piloter har adgang til den nyeste teknologi, der benytter den tilgængelig data bl.a. fra flyet selv om vind, vejr, hastighed og højde, der hjælper dem med at flyve så brændstofeffektivt som muligt.
  • Bæredygtigt flybrændstof: Norwegian arbejder på at stimulere til at øge produktion og anvendelse af bæredygtigt flybrændstof ganske betragteligt over de kommende år gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer.

Læs mere om Norwegians bæredygtighedsarbejde her.

Læs rapporten fra SB Index, der udgiver Sustainable Brand Index her.

Kilde: Norwegian

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar