Hedegaard slutter af med manér

/
/
/

I sit sidste regnskab fordobler grovvarevirksomheden Hedegaard resultatet før skat og når en omsætning på 3 mia. kr. Dermed sætter den traditionsrige virksomhed et flot punktum forud for fusionen med Danish Agro.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Inden længe bliver Hedegaard A/S og Danish Agro fusioneret, og den nordjyske grovvarevirksomhed går ind i fusionen på bagkant af et stærkt 2022, hvor vundne markedsandele og stigende priser på korn og råvarer betød markant fremgang på top- og bundlinje.

Omsætningen stiger til 3,0 mia. kr. mod 2,4 mia. kr. i 2021. Samtidig er resultatet før skat mere end fordoblet til 24,2 mio. kr. mod 11,9 mio. kr. i 2021.

”Det er meget glædeligt, at Hedegaard formår at levere et så flot regnskab for 2022. Vores medarbejdere har igen leveret fortrinligt, og det er lykkedes at tage markedsandele. Det giver os et godt afsæt til den nye æra, som nu begynder med fusionen med Danish Agro,” siger Henrik Bendtsen, der siden 2020 har kørt parløb med Mads Kristensen som adm. direktører i Hedegaard.

Også Mads Kristensen glæder sig over det flotte resultat. Samtidig peger han på, at den aktuelle situation, som den animalske produktion står i, gør timingen for fusionen med Danish Agro velvalgt.

”Hedegaard har i hele sin levetid tilpasset sig udviklingen i dansk landbrug, og det er også tilfældet nu, hvor den animalske produktion og dermed foderforbruget er på et lavere niveau end tidligere set. Fusionen med Danish Agro vil give os mulighed for at reducere omkostninger og samtidig give os flere muligheder inden for digitalisering og bæredygtighed,” siger han.

Mads Kristensen overgår i forbindelse med fusionen til en stilling som adm. direktør i DV Energy samt direktør for energi, biogas mv. i Danish Agro, mens Henrik Bendtsen fortsætter som markedsdirektør for foder i Danish Agro. På samme vis fortsætter alle 168 medarbejdere i Hedegaard deres virke i Danish Agro.

Med fusionen vil Danish Agro danske grovvareforretning have en samlet årlig omsætning på ca. 12 mia. kr. Forventningen er, at fusionen bliver implementeret i løbet af foråret 2023.

Kilde: Hedegaard

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar