Meresalg Marketing har 10 års jubilæum

/
/
/

D. 13.03.2013 så Meresalg Marketing for første gang dagens lys, da unge, lokale iværksættere oprettede CVR. nummer. Udover at være en succeshistorie om, hvordan man går fra idé til handling, så handler historien i høj grad også om, hvordan man som virksomhed agerer, og optimerer sine muligheder for overhovedet at have mulighed for at fejre 10 års jubilæum.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Der findes ingen decideret opskrift eller facit for at drive virksomhed. Rejsen vil være forskellig fra virksomhed til virksomhed, men jeg tror, hvis man skal fremhæve én ting, som potentielt gør sig gældende ligegyldig branchekode, så er det evnen til at være omstillingsparat. At kunne træffe svære, men nødvendige valg, der måske fører én i en ny retning, eller tager én et nyt sted hen, som måske ikke lige har været nedskrevet i forretningsplanen, da man startede. Lau Christensen, Partner Meresalg ApS. 

Virksomheden Meresalg ApS har i denne uge 10 års jubilæum. Andreas Thomsen og Lau Christensen der er ansigterne bag, har siden 2016, hvor de købte deres anparter i forretningen stået i spidsen for den daglige drift. Det hele startede som en konsulentvirksomhed, men i dag er den primære forretning drift af online medier. 

Tønder Erhvervsråd har skrevet en pressemeddelese om historien og jubilæumet her

Kilde: Meresalg Marketing

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar