Ny indeklimaløsning skaber luft i budgetterne

/
/
/

Alle burde have ret og råd til et sundt indeklima, så der skabes luft i både de trængte lokaler og i de trængte budgetter. Dette er en fælles mission for virksomhederne edgemo by Danoffice og GC Healthcare, der på den baggrund udvider samarbejdet og nedsætter et ”Indeklima Taskforce”, der nu skal ud at besøge institutioner og virksomheder.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

I takt med den stigende interesse der har været for løsninger, der skaber et sundt indeklima ved at  fjerne miljøfremmede partikler, gas og kemi i luften samt reducere CO2 har de to virksomheder taget initiativ til at nedsætte et ”Indeklima Taskforce”, der skal rådgive og hjælpe institutioner og virksomheder, der har udfordringer med indeklimaet eller ønske om at forbedre det.

”Vi skal i dialog med mennesker, der dagligt accepterer at leve med de udfordringer der kan være med indeklimaet, fordi de tror det er for dyrt at ændre. Vi vil desuden bringe fokus på, at det ikke længere er nødvendigt at vente på, der er råd til omkostningstunge og tidskrævende renovationer og udskiftninger af store ventilationsanlæg. Man kan her investere i IOT-enheder og moderne decentraliserede indeklimaløsninger, der netop ikke sprænger banken” udtaler Morten Arknæs, Director Sales Corporate & Public hos edgemo by Danoffice. 

Budgetforhandlinger i Kommunerne

De to virksomheder opruster før efterårets budgetforhandlinger i kommunerne, der nu for første gang med stor fordel vil kunne vælge en løsning, med mulighed for at tilgodese rigtig mange institutioner på én gang fremfor de typisk kun få mulige. Man har nu langt kortere til målet om at tilbyde et bedre lærings og arbejdsmiljø, samtidig med der er tale om en anseelig besparelse for kommunen.

Færre sygedage

Mere fokus på luftkvaliteten vil forbedre hverdagen markant og effektivt på plejehjem, skoler, daginstitutioner og virksomheder, som kan spare mange penge takket være den udvikling, der er sket på området. – ”De skal forstå, det ikke længere er nødvendigt at vente på, der bliver råd til omkostningstunge og tidskrævende renovationer eller udskiftning af store ventilationsanlæg, der slagter budgettet, mindre kan sagtens gøre det, siger CEO for GC Healthcare, Ulrik Lindkvist, og understreger fordele som bedre trivsel, et sundere indlæringsmiljø, færre sygedage, bedre luftkvalitet, og mindre rengøring.

Nedsætter et “Indeklima Taskforce” for institutioner og virksomheder

Det nye ”Indeklima- Taskforce” er et samarbejdende team bestående af specialister på hvert sit område. De kan foretage indeklima-undersøgelser med udfærdigelse af løsningsforslag, gode råd og anbefalinger samt indeklimarapporter baseret på målinger og undersøgelser.

De skal bla. besøge steder med udfordringer der kan medføre flere sygedage, mistrivsel, allergier, luftvejsgener, uoplagthed, hovedpine, dårlig luftkvalitet, lugtgener, skimmel mv. Men også steder hvor man blot er bekymret, nysgerrig eller har mistanke om kritiske forhold.

Mærkbar forskel grundet højeste kvalitetskrav i DK

GC Healthcare og edgemo by Danoffice har samarbejdet det seneste år, bl.a. om udbud til det offentlige, senest i Næstved Kommune, der som den første kommune i Danmark, har udviklet et EU udbud indenfor luftrens, hvor der er taget højde for de nye anbefalede retningslinjer, indeholdende så̊ høje kvalitetskrav, at luftrenserne i dag nu gør en stor og mærkbar forskel for f.eks. lokale plejeansatte, som udsættes for passiv rygning.

Kilde: GC Healthcare

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar