400 Coop-butikker donerer påskens overskudsvarer væk

/
/
/
www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk
Koncerndirektør Per Thau, Coop
Koncerndirektør Per Thau, Coop

Onsdag aften vil organisationen Stop Spild Lokalt (SSL) hente varer i omkring 400 af Coops butikker – varer som ellers ville løbe på datoen, inden påsken er omme.

Det drejer sig først og fremmest om de butikker, der holder lukket i påskehelligdagene, og dermed har mange varer, som ikke kan holde sig, til butikkerne åbner igen efter påske.

“Vi er glade for vores mangeårige samarbejde med Coop. Det er helt fantastisk, at deres butikker vil være med til at hjælp børn, familier og sultne maver i en svær tid, så det sætter vi stor pris på. Vi har oplevet en stor efterspørgsel på vores mad, og heldigvis også en stor villighed til at hjælpe – både af frivillige, men også fra Coops butikker,” siger lederen af SSL, Rasmus Erichsen

SSL oplever fortsat en stigning i efterspørgslen på overskudsmad. Flere danskere er trængte pga. inflationen og de høje fødevarepriser. I modsætning til i julen mangler der ikke frivillige til at indsamle og uddele maden. SSL oplever, at det næsten er blevet en trend for mennesker, der har lidt overskud, at hjælpe dem, der ikke har.  

I år er påskeuddelingen for første gang nogensinde på højde med juledonationen i forhold til mængden af mad der indsamles og uddeles, antallet af uddelingssteder rundt om i Danmark, og antallet af frivillige, der deltager i uddelingen.

Samarbejdet med SSL er et af en række tiltag, Coop gør for at minimere madspildet.

”Det er Coops ambition, at ingen mad skal gå til spilde. Udover vores daglige samarbejde med To Good To Go og SSL  tester  vi løbende en række koncepter og løsninger, der skal gøre os i Coop endnu bedre til at redde maden, og på den måde nå vores egne madspildsmål. Samarbejdet med SSL er et godt eksempel på hvordan vi gennem partnerskaber kan lykkes bedre end hver for sig,” siger koncerndirektør Per Thau, Coop.

Det er butikker i Kvickly-SuperBrugsen, der primært donerer deres overskudsmad til Stop Spild Lokalt. De fleste butikker i 365discount, Dagli´Brugsen og Irma holder åbent i alle påskedagene.

Kilde: Coop Danmark A/S

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar