Beck Caviar gør sin entré som ny spiller på caviarmarkedet

/
/
/

Walter Beck Poulsen har en lang karriere som grossist. Nu ønsker han at gøre brug af sin ekspertise fra caviar-verdenen til at gøre caviar tilgængeligt og en smagsoplevelse for alle. Den caviar, der leveres, sætter nye standarder for bæredygtig produktion i caviarverdenen.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Ekspertudvalgt kvalitet og smagsoplevelse går hånd i hånd

Beck Caviar har et bredt udvalg af forskellige caviar-varianter. Den erfarne mand bag virksomheden bruger sin ekspertise til nøje at udvælge de bedste kvaliteter til produkterne, da det er afgørende for at tage smagsoplevelsen til nye højder – visionen er, at det skal være nemt for alle at nyde caviar.

”Hos Beck Caviar er det vores mission at give dig en enestående smagsoplevelse gennem vores caviar produkter,” lyder det fra Walter Beck Poulsen.

Han er dedikeret til at sikre, at han kan levere den bedste smag for sine kunder. Derfor rejser han ofte personligt til Italien, hvor støren bliver opdrættet, for at overvære produktionen.

Tager kampen op mod miljøbelastning med bæredygtig produktion

Udover den smagsoplevelse, som caviar kan give, er det ifølge Walter Beck Poulsen vigtigt at have blikket rettet mod bæredygtighed i produktionen. En bæredygtig produktion indebærer at udnytte ressourcer på en måde, der er økonomisk, social og miljømæssigt forsvarlig på lang sigt.

Det er især vigtigt, når vi taler om produkter fra naturen, som caviar, hvor der er en risiko for overfiskning og skade på vandmiljøet. I caviarproduktionen er det f.eks. vigtigt at sikre, at produktionen ikke tømmer bestandene af Stør i naturen og dermed bidrager til at bevare den truede art.

For virksomheden betyder det, at de har udvalgt producenter af fisk ud fra et princip om at bevare og sikre muligheder for fremtidige generationer. Stør-avlen under mærkerne “Ars Italica” og “Calvisius”, som Beck Caviar forhandler, er “Friends of the Sea”-certificeret.Det er helt usædvanligt i støravlernes og kaviarproducenternes verden, at hele produktionsanlægget er certificeret “BRC” og “IFS high level”.

Friends of the Sea (FOS) er en uafhængig og international organisation, der arbejder for bevarelse af marine ressourcer og bæredygtig fiskeopdræt. FOS-certificeringen er en anerkendelse af, at fiskeopdrætterne og producenterne følger strenge standarder for bæredygtighed og miljøhensyn i deres produktion.

Med lanceringen af hjemmesiden i 2023 og en adresse i havnebyen Esbjerg er Beck Caviar klar til at levere caviar til alle, der ønsker at nyde smagen af kvalitet.

Kilde: Partnertekst

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar