Med Austrian Airlines har Billund Lufthavn nu direkte fly til Lufthansa Groups fem netværkslufthavne

/
/
/

I dag åbnede Austrian Airlines deres direkte rute til Wien fra Billund Lufthavn. Med den nye ruteåbning fra Austrian Airlines er der nu direkte fly til alle Lufthansa Groups netværkslufthavne i Billund Lufthavn. Det giver i særdeleshed erhvervsrejsende og rejsebureauer en vigtig fleksibilitet for hurtigt at komme ud i verden med tre ugentlige flyvninger.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk
Austrian Airlines flyver nu direkte til Wien fra Billund Lufthavn.
Austrian Airlines flyver nu direkte til Wien fra Billund Lufthavn.

Så kom dagen, hvor Austrian Airlines åbnede deres direkte rute til Wien via Billund Lufthavn. Det blev fejret med arrangement i gaten med fornemt besøg af den østrigske ambassadør, Alice Irvin og Lufthansas General Manager Sales Denmark, Patrick Pötzsch, og Billund Lufthavn var repræsenteret af adm. direktør Jan Hessellund.

Med åbningen af Austrian Airlines giver Billund Lufthavn nu adgang til alle Lufthansa Groups fem netværkslufthavne, som er Wien, Bruxelles, Frankfurt, München og Zürich, som henholdsvis Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa og Swiss flyver.

– Det er en stor dag for både Billund Lufthavn og Lufthansa Group. Det gode samarbejde fortjener helt klart en fejring, og vi er enormt stolte og beærede over, at Lufthansa Group ser stor værdi i Billund Lufthavn og anerkender, at markedet heromkring efterspørger Lufthansa Groups netværk, fortæller Jan Hessellund.

Patrick Pötzsch er også glad for samarbejdet og udvidelsen af ruteporteføljen fra Billund Lufthavn:

– Med tilføjelsen af ruten til Wien, tilbydes ikke kun en ny rute, men vi multiplicerer mulighederne til vores kunder i Vestdanmark, hvor vi tilbyder forbindelser til 250 destinationer Worldwide. Den nye rute er endnu et stort skridt i forhold til vores vækstplaner i Vestdanmark.

14 netværkslufthavne er helt unikt

I Billund Lufthavn er der mulighed for at komme ud i verden via 14 netværkslufthavne, hvoraf fem af dem er fra Lufthansa Group. Det er helt unikt, at en lufthavn på størrelse med Billund Lufthavn tilbyder så mange netværkslufthavne. Der ikke andre regionale lufthavne i Europa på Billund Lufthavns størrelse, der når op på samme niveau.

Det er en klar fordel for de vestdanske erhvervsrejsende, som får optimeret tilgængeligheden til hele verden via flere forskellige netværkslufthavne.

– At man nu kan komme ud i verden via Billund Lufthavns nu 14 netværkslufthavne er helt enestående – og det er fantastisk, at fem af de netværkslufthavne er en del af Lufthansa Group. Det åbner op for rigtig mange forskellige rutekombinationer, hvor man eksempelvis kan flyve ud med Austrian Airline via Wien og hjem med Brussels Airline gennem Bruxelles eller Lufthansa via München, fortæller Jan Hessellund.

Binder Vestdanmark og Østrig tættere sammen

Den nye rute giver både vestdanskerne og østrigere bedre muligheder for turisme på tværs af de to lande med en forkortet rejsetid. Wien er Østrigs hovedstad – en fantastisk kulturby og et oplagt sted at tage til på en storbyferie eller forlænget weekend. Samtidig er der til vinteren gode skimuligheder omkring Wien. Modsat får de østrigske borgere også mulighed for at besøge Vestdanmark og opleve de mange seværdigheder.

– Jeg er meget glad for, at Billund Lufthavn bliver en ny gateway til Østrig. Denne nye flyrute mellem Billund og Wien vil yderligere styrke den økonomiske og turistmæssige udveksling mellem vores to lande og vil forkorte rejsetiden mellem Wien og hele Jylland betydeligt, afslutter den østrigske ambassadør, Alice Irvin.

Kilde: Billund Lufthavn

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar