Mentech hjælper virksomheder med bæredygtig elektronikpraksis

/
/
/

Mentech, en af Nordens førende elektronikserviceudbydere, har gjort det til en mission at hjælpe virksomheder og private husholdninger med at implementere og praktisere bæredygtige vaner i forhold til elektronik. De har til formål at reducere overforbruget af elektronik og samtidig spare på klodens CO2-konto.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup

En konkret case er med Alm. Brand, hvor de har indgået et samarbejde i Mentech Eco Solution. Her har Alm. Brand sparet hele 136.810 kg CO2 i 2020. Det er mærkbare og opnåelige resultater for alle slags virksomheder.

Ifølge Mentech er overforbrug af elektronik en af de største klimasyndere, og meget af det bliver kasseret eller destrueret, selvom størstedelen stadig har potentiale til at blive funktionsdygtigt igen. Mentech har identificeret problemet og arbejder ud fra et erhvervs- og privatkundeperspektiv på at reducere forbruget af elektroniske produkter ved at gøre brug af de eksisterende ressourcer. Virksomheden fremmer cirkulær økonomi, som indebærer at genanvende og reparere i stedet for at forbruge. Det er nøjagtigt hele konceptet med Mentech Eco Solution.

Vi er opmærksomme på kunders behov for den nyeste elektronik, men vi ønsker at gøre flere opmærksomme på valget af grønnere og mere bæredygtige produkter og services, hvilket er det, industrien og virksomhederne efterspørger,” udtaler en talsmand fra Mentech.

Cirkulær økonomi giver forbrugeren en bedre indsigt i eget forbrug samt forståelse af, hvad de kan gøre af forskel for miljøet med den elektronik, som de allerede har. Mentech er engageret i at redde og genanvende elektronik på alle mulige måder og opfordrer alle til at besøge deres hjemmeside for at læse mere om cirkulær økonomi: https://mentech.dk/erhverv/cirkulaer-oekonomi-erhverv/

Kilde: Mentech A/S

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar