Ny HR- og marketingdirektør til Fynske Bank

/
/
/

Pr. 1. maj er Joan Keck Mortensen ansat i en nyoprettet stilling som HR- og marketingdirektør i Fynske Bank. Hun har igennem hele sin karriere beskæftiget sig med HR, kompetenceudvikling og kundeoplevelser, ligesom hun har erfaring fra bankverdenen.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Joan Keck Mortensen tiltræder en nyoprettet stilling i Fynske Bank som HR- og marketingdirektør.

Joan Keck Mortensen kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for ledelsessekretariatet i Frøs Sparekasse, hvor hun havde det overordnede ansvar for HR, marketing og projektledelse. I løbet af hendes 6 år i Frøs Sparekasse har hun desuden været HR-chef, hvor hun var med til at opbygge en HR-funktion, som understøttede en forretning i vækst. Derudover var hun med til at opbygge en læringskultur med kompetenceudvikling, videndeling og feedback i fokus.

Hun har desuden været ansat i Danske Bank igennem en årrække og startede sin karriere i IT-branchen i Eterra A/S og Ementor.

Den nyoprettede stilling i Fynske Bank er et led i at forankre HR-området og forene det med marketingsafdelingen, hvorfor Joan Keck Mortensen kommer til at stå i spidsen for tre medarbejdere.

Privat bor 50-årige Joan Keck Mortensen med sin mand og to drenge i Rødding. Fritiden bruger den nye HR- og marketingdirektør på foreningsarbejde, deltagelse i skolebestyrelse og på at følge børnene til diverse fritidsaktiviteter.

Kilde: Fynske Bank

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar