ISS henter ny udviklingschef for food-forretningen i egne rækker

/
/
/

Det bliver den 39-årige kok Morten Hassing, der skal stå i spidsen for at udvikle food-forretningen på tværs i hele den danske del af ISS. Han skal være med til at udvikle en mere integreret madkultur på tværs af ISS med fokus på bæredygtighed, kvalitet og gode madoplevelser for 40.000 dagligt spisende gæster

Danmarks største servicekoncern ISS skal have en mere integreret madkultur i de mere end 180 kantiner, som ISS driver i hele landet. Derfor bliver det fremover den 39-årige kok Morten Hassing, der som ny Head of Food i den danske del af ISS skal udvikle food-forretningen i en ny retning.

Han startede sin karriere i ISS for 14 år siden som kok i det daværende TDC, og siden har Morten Hassing varetaget forskellige jobs; blandt andet som køkkenchef, kundechef og senest som Food Specialist. Han skal stå i spidsen for at udvikle og skabe endnu mere integrerede madoplevelser på tværs af den danske del af ISS.

”Jeg er superstolt over, at jeg skal være med til at udvikle, innovere og rykke vores food-forretning til det næste niveau. Jeg ser meget frem til at udvikle madkulturen på tværs af ISS og inspirere vores mange spisende gæster til nye og spændende madoplevelser,” siger Morten Hassing og uddyber:

”Min ambition er helt klart, at vi fortsætter med at være de førende eksperter indenfor madoplevelser til de største virksomheder i Danmark med særligt fokus på grønne madkoncepter og bæredygtighed. Vi når ud til 40.000 mennesker hver dag, og det er meget tilfredsstillende for mig, at vi kan være med til at præge mange mennesker i en sundere retning.”

”Vi ønsker at tage vores madoplevelser til vores mange gæster til det næste niveau, og derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har fundet den rette profil internt i ISS. Morten kommer med en masse viden fra forretningen, og har igennem mange år arbejdet med vores food-forretning som kok og som foodspecialist. Jeg glæder mig og ser frem til at fortsætte vores madrejse for den danske del af ISS,” siger Hans Henrick Berendtsen, direktør for Operations Performance i den danske del af ISS.

Flere og flere virksomheder investerer mere i at gøre arbejdspladsen attraktiv for medarbejdere og nye talenter, og her spiller gode madoplevelser en væsentlig rolle i forhold til at skabe øget trivsel.

”Kantinen er et vigtigt omdrejningspunkt for det sociale sammenhold på en arbejdsplads. Derfor er det også meget vigtigt, at vi serverer måltider af høj kvalitet samt tilbyder et grønt alternativ, så vi derigennem kan vi være med til at sikre en høj trivsel. Vi ser også flere virksomheder investere mere i kantinen som led i at tiltrække og fastholde medarbejdere i et marked, hvor der er rift om de bedste talenter,” siger Hans Henrick Berendtsen.

Fakta Boks

 • Morten Hassing 39 år og bor i Vallensbæk syd for København
 • Uddannet kok og har været i ISS siden 2008, hvor han har arbejdet som kok, køkkenchef og foodspecialist.
 • Siden december 2022 ny Head of Food for den danske del af ISS.
 • Gift med Tine og de har sammen to drenge og en pige.
 • Fodboldtræner for sin søns hold
 • Bruger meget af sin fritid i naturen

Kilde: ISS


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar