Shaping New Tomorrow: Nu også klar til at erobre kvinders garderobe

/
/
/

Ambitionerne om at skabe et internationalt brand, som mænd verden over har taget til sig, tog sin begyndelse i 2015. Hvad der startede med tre kammerater og en vision om at nytænke klassisk herretøj, har Shaping New Tomorrow udvidet sin kollektion, så også kvinder kan iklæde sig deres produkter. De kalder den: Women Of Tomorrow.

Design, som sætter kvinden i spotlightet

Den helt rigtige pasform. Høj komfort. Stilet design. Det er tre pejlemærker, som de kvindelige designere fra brandet har for øje, mens de udvikler Women Of Tomorrow. De har sat sig for at skabe bukser til kvinder, som ”kvinder rent faktisk vil have”.

Rent praktisk tilpasser de designet ved at invitere kvinder indenfor, som ifører sig prøvedesigns og kommer med deres input til, hvordan bukserne kan udvikles, så de matcher og omfavner kvindekroppens kurver på en komfortabel måde. Således sikrer de sig, at kollektionen står helt skarpt til den moderne kvinde, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort.

Nytænkning og tidløse klassikere går hånd i hånd

Silhuetterne repræsenterer det klassiske snit med pressefolder og bæltestropper. Komforten og pasformen er dog i højsæde, så der er god mulighed for at bevæge sig uden at føle sig begrænset af bukser, der strammer: ”I vores tøj vil du opleve en ny dimension af komfort, som gør, at du aldrig føler dig begrænset i din hverdag”. Det, mener de, er nøglen til bukser, du får lyst til at tage på igen og igen, og som kan styles til hverdag og til fest.

Dansk design – portugisisk håndelag

I dag dækker brandet hver afkrog af garderoben lige fra bukser og suits til overtøj og accessories, når det gælder herretøj. Trænger du derfor til at opdatere din beklædning til en ny årstid, kan du få fat i dine nye favoritter i det brede udvalg hos Shaping New Tomorrow. Måske kender du allerede til deres The PERFECT Collection. Nu kan kvinderne være med.

Her får du ægte, dansk design. For at føre idéerne på tegnebrættet til de klassiske silhuetter har de et tæt samarbejde med produktionen i Portugal, hvor dygtige producenter har nøje udvalgte, genanvendelige materialer mellem hænderne.

Shaping New Tomorrow indtager din garderobe med tøj til mænd – og nu også kvinder, der mærker sig med høj kvalitet og komfortabelt fit samtidig med, at de tager et samfundsansvar.

Kilde: Shaping New Tomorrow


Oversættelse af webshop

Scandinavian Office Solutions har lang erfaring og tilbyder meget konkurrencedygtige priser.  

Lad os oversætte din webshop til svensk! 

Tag os ombord når I vil udvide jeres salg til Sverige. Vi leverer kvalitetsoversættelser af din webshop, hjemmeside etc. Vi har 11 års erfaring og bruger udelukkende modersmålsoversættere, og du kan derfor være sikker på, at få korrekte og flydende svenske tekster. 

Vi er en lille virksomhed, som sætter en stor ære i vores arbejde. Vi har korte svarstider og et meget attraktivt prisniveau.

Send din tekst til os og få et tilbud, du bliver glad for!  

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar