Ford Transit Custom er Danmarks mest solgte bil i 2022

/
/
/

Danmarks bedst sælgende bil i 2022 er en varebil. For niende år i træk er Ford markedsleder på varebiler, og Ford Transit Custom har ikke bare givet de konkurrerende varebiler baghjul – også personbilerne må se sig slået af den populære varebil.

Varebiler og Ford hænger uløseligt sammen. Med 4.271 solgte enheder er Ford Transit Custom igen den ubesejrede markedsleder på varebiler i 2022. For niende år i træk har Ford solgt flest varebiler på året, men tallene adskiller sig alligevel fra tidligere år. Ford Transit Custom er ikke bare den mest solgte varebil, men den er også den bedst sælgende bilmodel i Danmark på tværs af både varebiler og personbiler (inklusiv Kombi og Tourneo 1. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk2.

– Vi er utrolig stolte af, at vi ikke bare afslutter året som markedsleder, men at Transit Custom også er den mest solgte bil i 2022. Det er en kæmpe bedrift, der ikke var lykkedes uden vores Transit Erhvervscentre, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde – særlig i disse tider, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles

Ford dominerer top 3 over mest solgte biler i Danmark i 2022
Med Transit Custom på førstepladsen i totalmarkedet på tværs af segmenter med 4.271 enheder følger endnu en Ford-model helt i toppen af salgslisterne for 2022. Med 4.080 solgte enheder indtager Ford Kuga en flot andenplads og stadig med hele 96 enheder foran nr. 3 på listen. Ford dominerer dermed for andet år i træk klart top tre over mest solgte biler herhjemme.

– Vi er utrolig glade for, at vi igen i år formår at imødekomme kundernes behov med et bredt modelprogram – uanset om vores kunder leder efter en funktionel og pålidelig varebil eller en lækker familiebil, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Ford Kuga Plug-in Hybrid, der var Danmarks mest solgte personbil i 2021, er derudover for tredje år i træk den mest solgte plug-in hybrid herhjemme og meget tyder på, at efterspørgslen på den populære plug-in hybrid fortsætter i indeværende år.

Kongen af varebiler bliver 100 % elektrisk
Der er ingen tvivl om, at arven efter Transit Custom er tung at løfte, men der er mange gode ting i vente for Fords varebilskunder, når E-Transit Custom, den elektriske udgave af den populære varebil, lanceres senere i år. Med en rækkevidde på op til 380 km (WLTP) 3 og en 125 kW DC-hurtiglader, er den elektriske varebil på mange måder et oplagt og sikkert valg. For at maksimere produktiviteten tilbyder den nye E-Transit Custom derudover også en klasseledende trækkapacitet på op til 2.000 kg 4 og en nyttelast på op til 1.100 kg.

En 100 mm lavere lastehøjde er med til at sikre endnu lettere adgang til varebilen, mens et væld af digitale løsninger og features indvendigt i bilen kan optimere kundernes arbejdsdag. For eksempel kan varebilens kabine med 5G-forbindelse med et snuptag forvandles til et mobilt kontor, hvor rattet omdannes til et ergonomisk bord og giver mulighed for at placere en bærbar computer eller blot at nyde frokosten.

Der er med andre ord mange gode grunde til at opdatere den konventionelle varebil til en elektrisk variant.

Alle tal er fra bilstatistik.dk

Kilde: Ford


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar