Nye eventyrvenlige camping-GPS’er fra Garmin

/
/
/

Camper 895/1095 camping-GPS’er giver dig store skærme, forbedret rejseindhold og forenklet ankomstplanlægning ved hjælp af højopløselige satellitbilleder af campingpladser

SOUTHAMPTON, UK./4. januar 2023/Media Alert – Garmin International, Inc., annoncerede i dag de store, tablet-lignende 8- og 10-tommer Camper 895og Camper 1095 camping-GPS’er, skræddersyede til camper- og campinglivsstilen. Serien kan prale af et nytænkt funktionssæt, der hjælper campister med at manøvrere i større køretøjer, og tilbyder anbefalede ruter baseret på størrelsen og vægten af deres fritids- eller påhængskøretøjer. Ud over tilpasset rutevejledning og forudindlæst rejsendeindhold kan GPS’erne forenkle ankomsten med BirdsEye-satellitbilleder, som viser levende luftbilleder for de fleste adresser og steder, inklusive campingpladser. De nye navigatorer inkorporerer en split-view-kortmulighed, der viser en aktiv rute på den ene side, med en oversigt over den resterende rute og forestående vejrforhold1 på den anden.

“Vi er glade for at kunne tilbyde vores allerbedste inden for navigation til campingentusiaster,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Find de bedste steder at stoppe langs din rute, vær opmærksom på miljøzoner og nyd levende satellitkortvisninger ved ankomsten for nemt at se den bedste rute til at manøvrere din autocamper på.”

Nem rutevejledning

Fritidschauffører kan bruge tilpassede ruter2 baseret på størrelsen og vægten af deres køretøj eller trailer og køre med øget bevidsthed om vejen forude med advarsler om kommende brohøjder, vægtgrænser, skarpe kurver, skolezoner, stejle stigninger og mere. Derudover kan rejsende bruge ruteplanlæggeren til at opdage de bedste stop undervejs for at berige deres rejse med anbefalinger til lokale hotspots samt forslag til mere eventyrlige ruter og landskaber.

Specialbygget til campingeventyret

De nye Camper 895 og Camper 1095 inkluderer flere centrale navigationsfunktioner for at opgradere oplevelsen til ethvert campingeventyr:

 • Et væld af forudindlæst rejseinformation, herunder en praktisk oversigt over campingpladser, indhold fra ACSI™, Campercontact™, Trailer’s PARK™, Tripadvisor®-rejsendes vurderinger og millioner af populære interessepunkter fra Foursquare®.
 • Forudindlæst Green Guide fra MICHELIN®, inklusive billeder, detaljerede beskrivelser og vurderinger, fortæller dig, hvad der er værd at stoppe.
 • Miljøzone Routing giver vejledning og advarsel om miljøzoner på ruten.
 • Inkluderer kortopdateringer og leveres forudindlæst med komplette europæiske og sydafrikanske kort. Plus, adgang til yderligere kortdownloads via Garmin Express til Nordamerika, Sydamerika, Australien og New Zealand, Mellemøsten og Nordafrika.
 • Turplanlægning gjort let gennem Garmin Drive-appen, så rejsende kan taste deres kurs inden afgang.
 • Garmin Voice Assist giver brugeren mulighed for at styre GPS’en med stemmen, mens den indbyggede Bluetooth®-teknologi giver brugeren mulighed for at foretage og besvare opkald håndfrit, når GPS*en er parret med Garmin Drive-appen.
 • Modtag trafikinformation i realtid, vejr, brændstofpriser og smart-notifikationer, når den er parret med Garmin Drive-appen.

Kombiner med andre Garmin produkter

Rejsende kan nemt bruge deres nye Camper GPS’er med en række kompatible Garmin produkter og -tjenester (sælges separat) designet til at forbedre og forenkle rejsen, herunder:

 • Bakkameraer – BC™ 50trådløse bakkameraer eller kompatible tredjeparts kablede kameraer3parres med Camper for at vise, hvad der er bag køretøjet, når det bakker
 • Garmin PowerSwitch – kompakt digital omskifterboks til bekvem kontrol af køretøjets 12-volts elektronik såsom lys, blæsere og mere

Camper 895 har en vejledende udsalgspris på DKK 5.349, mens Camper 1095 har en vejledende udsalgspris på DKK 6.899. Besøg garmin.dk for at lære mere.

1Kræver navigator for at blive parret med Garmin Drive smartphone-appen

2Ikke tilgængelig i alle områder. Indtastning af din autocamper- eller trailerprofil garanterer ikke, at din autocamper vil blive taget i betragtning i alle ruteforslag. Overhold altid alle opsatte vejskilte og vejforhold.

3Kræver Garmins magnetiske beslag med tilbehør til videoindgang (sælges separat)

Kilde: Garmin


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar