Ny løve nurser baby-koncept med stor investering

/
/
/

Der er store forretningsmuligheder i at gøre livet lettere for småbørnsforældre. Det viste de to grundlæggere af virksomheden Tuttelu, der forlod det seneste afsnit af Løvens Hule med en investering på 350.000 kroner.

Virksomheden, der leverer bleer og babyudstyr direkte til døren på abonnement, får således den nye løve Louise Herping Ellegaard med ombord. Den erfarne investor ser store muligheder i det unikke convenience-koncept. Selvom de hverken kunne vise stejle vækstkurver eller overbevisende omsætningstal endnu, lykkedes det alligevel de to grundlæggere af Tuttelu, Patrick Bang og Christoffer Larsen, at få en stor investering med hjem i det seneste afsnit af Løvens Hule. Den nye løve, Louise Herping Ellegaard, slog til med en investering på 350.000 kroner og fik dermed en ejerandel på 15 procent af den nystartede virksomhed, der forsyner småbørnsforældre med bleer og babyudstyr, leveret direkte til døren hver måned.

For de to iværksættere bag Tuttelu er investeringen en drømmestart. Louise Herping Ellegaard har stor erfaring med netop abonnementssalg og var således med til at starte den abonnementsbaserede e-læringsplatform Clio i 2006. Derudover har hun børn, hvilket hverken Patrick Bang eller Christoffer Larsen har. Til gengæld har de to iværksættere en rigtig god idé og stor erfaring med at drive abonnementsbaseret forretning fra tidligere.

–          Vi har tidligt i vores arbejdsliv fået stor viden om abonnementssalg, og det har vi ønsket at bringe i spil i endnu et projekt. I Tuttelu er vi inspireret af vores nærmeste med børn, der er meget ophængt i dagligdagen, og vi spurgte derfor helt naturligt os selv, hvad vi kunne gøre for at frigive tid hos de travle forældre. Ud af det kom idéen med bleer og babypleje på abonnement, siger medstifter af Tuttelu Patrick Bang.

Tuttelu blev etableret i starten af 2022, men blev først lanceret i december. Den mellemliggende periode har de to stiftere brugt på markedsresearch og på at etablere aftaler med leverandører til abonnementspakkerne. Som lille aktør er det svært at trænge igennem til de store producenter, men efter seks måneder lykkedes det Tuttelu at indgå en aftale med den belgiske leverandør Ontex, der producerer bleer på 100 procent grøn energi. Derudover har Tuttelu landet aftaler med bl.a. Bips sutter, Dagrofa og Grøn Balance.

–          Vi er fuldstændig åbne om, at vi ikke selv har erfaring som småbørnsforældre. Men i ejerkredsen er der i forvejen fem forældre, og nu får vi Louise med, som også har børn. Derudover har vi ansat to dygtige brand managers, som skal stå for al markedsføring, kommunikation og produktudvikling. Vi er derfor rigtig glade for det hold, der nu er sat. Vi står på et solidt fundament både professionelt og økonomisk, så afsættet for at udvikle virksomheden er meget stærkt, kommenterer Patrick Bang.

Også den nye medejer Louise Herping Ellegaard ser et stort potentiale i Tuttelu og glæder sig til at være med til at udvikle virksomheden.

–          Som tidligere småbørnsforælder ved jeg, hvor presset hverdagen kan være. Derfor er jeg sikker på, der er et stort, uforløst marked for babyudstyr leveret direkte til døren. Patrick og Christoffer har stor erfaring med at bygge en abonnementsforretning op, og de har bevist, at de kan finde og indgå aftaler med de rigtige leverandører. Det er ikke vigtigt for mig, om de selv har børn eller ej. Da jeg selv var med til at stifte Clio, som solgte læringsportaler til skolerne, var det også uden lærerbaggrund. Det er nogle gange kun sundt, at nogen udefra kommer med en ny innovativ løsning på en problemstilling, og det er generelt en forkert tankegang, at man skal have en vis personlig historie for at starte en iværksætterrejse. Jeg synes, Patrick og Christoffer har ilden i øjerne, og jeg glæder mig sådan til at komme i gang. kommenterer investor Louise Herping Ellegaard.

Kilde: Tuttelu


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar