Nyt stærkt Nordeuropæisk fundament for vækst er skabt

/
/
/

Data science-virksomheder fusionerer på tværs af København, Stockholm og Amsterdam.

Den danske datascience- og analysevirksomhed DAMVAD Analytics med kontorer i København og Stockholm bliver en del af hollandske Amsterdam Data Collective (ADC). Med fusionen erhverver ADC 100 pct. af DAMVAD Analytics, som bevarer sin ledelse.

DAMVAD Analytics har gennem sin tilstedeværelse i hele Norden opnået stærke resultater som leverandør af datascience, advanced analytics-løsninger, impactmåling og strategisk rådgivning inden for især life science, finans, offentlig sektor, filantropi og forskning. DAMVAD Analytics løser opgaver for både danske og internationale kunder, herunder Novo Nordisk, ATP, Danske Bank, Cancerfonden, UICC og Vinnova.

”DAMVAD Analytics og ADC komplementerer hinanden, vi deler de samme værdier, og vi bringer hver især stærke erfaringer og kompetencer ind i fællesskabet. Med ADC som partner står vi utroligt stærkt i forhold til at skabe de mest innovative data science-løsninger sammen med vores kunder i Danmark og internationalt. Med 110 specialister kan vi nu i stor skala hjælpe vores kunder med at udnytte den nyeste teknologi til at realisere deres strategiske målsætninger. Og altid forankret i en solid forståelse af samfundet omkring os og brugernes behov” siger Asbjørn Boye Knudsen, partner, Damvad Analytics.

DAMVAD Analytics bliver til ADC

Siden etableringen i 2017 har ADC hjulpet organisationer med at blive mere datadrevne, især inden for finanssektoren, sundhedssektoren og den offentlige sektor. ADC har de seneste to år været at finde blandt de 20 hurtigst voksende virksomheder i Holland.

”Der er et naturligt match mellem vores virksomheder. Med fusionen med DAMVAD Analytics tager vi nu de næste vigtige skridt for at accelerere vores internationale ekspansion. Amsterdam, København og Stockholm er blandt de mest avancerede hotspots for datascience og advanced analytics i verden. Det giver os mulighed for at levere på øverste hylde og rekruttere de bedste medarbejdere. Vi tror at mangfoldighed og ekspertise skaber bedre løsninger med større effekt,” siger Rik van der Woerdt, medstifter og CEO, Amsterdam Data Collective (ADC)

Fusionen mellem DAMVAD Analytics og Amsterdam Data Collective (ADC) er finansieret af den uafhængige hollandske equityfond Mentha. Mentha investerer i etablerede mellemstore og profitable virksomheder med et betydeligt vækstpotentiale.

Link til hjemmeside: www.amsterdamdatacollective.com

Kilde: Damvad


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar