Sammen med &Charge lancerer Kia et belønningsprogram med gratis opladning

/
/
/

Kia forbedrer sin ladetjeneste (Kia Charge) i Europa gennem et nyt partnerskab med &Charge, en helt ny platform, der kombinerer intelligent brugerengagement med værdiskabende ydelser.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Som en af de første elbilproducenter, der tilbyder adgang til &Charge-platformen, vil det nye partnerskab understøtte mærkets ambition om at fjerne hindringer, der hæmmer væksten af elektrisk mobilitet – for eksempel ved yderligere at reducere omkostningerne ved fuldt elektrisk kørsel for sine kunder.

Den innovative &Charge-tjeneste giver brugerne mulighed for at indsamle opladningskredit (”&Charge Kilometer”), som kan bruges på Kia Charge-appen til at betale for offentlige ladesessioner, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger. Kreditten optjenes i første omgang ved at give feedback om kvaliteten af ladeoplevelsen. På sigt vil det også være muligt at optjene point i forbindelse med køb via en række onlinebutikker.

“I takt med, at vi udvider vores line-up af elektriske modeller, er det vigtigt, at ladenetværket tilbyder den samme tilgængelighed og oplevelseskvalitet, som vores kunder forventer af vores avancerede elbiler,” sagde Sjoerd Knipping, Vice President Marketing & Product, hos Kia Europe. “Samarbejdet med &Charge-serviceplatformen vil styrke vores evne til at opfylde dette mål.”

Forbedring af lade-infrastrukturen i Europa

Ud over at forbedre omkostningerne ved ejerskab af elbiler gennem sit gunstige bonusprogram, tilbyder &Charge muligheden for at gøre ladeoplevelsen mere effektiv og pålidelig i Europa gennem regelmæssig feedback. Som &Charge App-bruger kan Kia-kunden give input om individuelle ladestationers ydeevne i realtid. Disse crowd-sourcede data bruges derefter til at hjælpe ladeoperatørerne med at verificere problemer og hurtigt forbedre pålideligheden og brugeroplevelsen på deres offentlige ladestationer.

“Ved at give feedback vil Kia-kunden ikke alene optjene gratis &Charge Kilometer til brug på offentlig opladning via Kia Charge-appen, men også hjælpe med at sikre, at det offentlige ladenetværk fungerer på det niveau, der kræves for at sikre progression af elektrisk mobilitet,” tilføjer Knipping.

Kia &Charge-tjenesten vil i første omgang være tilgængelig i Østrig, Danmark, Tyskland, Spanien og Storbritannien fra januar 2023, og i løbet af første kvartal af 2023 i Tjekkiet og Polen.

Kia vil ifølge sin ”Plan-S” strategi lancere et line-up af 14 fuldt elektriske modeller inden udgangen af 2027. Allerede i 2023 starter produktionen af den længe ventede EV9 SUV. Denne nye model er baseret på Kias Electric Global Modular Platform (E-GMP), og vil indlede en ny æra med sofistikeret, højteknologisk, elektrisk mobilitet for Kia.

Kilde: KIA


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar