Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

/
/
/

Efter flere års venten er der nu endelig udsigt til, at vi får en iværksætterstrategi i Danmark. SVM-regeringen har strategien med i regeringsgrundlaget, og der er foreløbig afsat 300 millioner kroner til formålet. Derfor har DI og Dansk Iværksætterforening nu indkaldt landets iværksættere, eksperter og politikere til at drøfte spørgsmålet: hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

På dagen vil mere end 100 danske iværksættere komme med deres konkrete forslag og input til regeringens kommende iværksætterstrategi:

Hvordan sikrer vi flere succesfulde startups, hvordan får vi skabt et mere mangfoldigt iværksætteri, og hvordan gør vi det mere attraktivt at investere i iværksættere og vækstvirksomheder?

Folketingspolitikerne er med til at sparke drøftelserne i gang på dagen. Økonomiminister Troels Lund Poulsen løfter lidt af sløret for regeringens ambition med en ny iværksætterstrategi.

Et panel af ordfører på området debattere på dagen, hvad der skal til for at Danmark bliver verdens bedste startup-land: Hans Andersen, erhvervsordfører, Venstre, Mona Juul, erhvervsordfører, Det Konservative Folkeparti, Sigurd Agersnap, iværksætter- og skatteordfører, Socialistisk Folkeparti, Lars-Christian Brask, erhvervsordfører, Liberal Alliance og Per Husted, iværksætterordfører, Socialdemokratiet.

Hvordan undgår vi, at det går galt i startfasen for vores startups – det spørgsmål drøfter et panel med Louise Herping Ellegaard, Business Angel, tidligere iværksætter & Løvinde, Casper Wilstrup, Founder & CEO, Abzu, og Steen Donner, CEO, DTU Science Park.

Kilde:  DI – Dansk Industri


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar