Holmegaard Værk blæser vindertrofæet til årets Melodi Grand Prix

/
/
/

Når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen lørdag den 11. februar i Arena Næstved, tager årets vindere ikke blot sejren med hjem i bagagen. De modtager også et helt særligt vindertrofæ, pustet af glaspusterne på Holmegaard Værk.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk
Det er måske svært at se. Men lige her skabes vindertrofæet til Dansk Melodi Grand Prix af Holmegaard Værks hyttemester Bjørn Friborg
Det er måske svært at se. Men lige her skabes vindertrofæet til Dansk Melodi Grand Prix af Holmegaard Værks hyttemester Bjørn Friborg

At Næstved er værtsby for årets udgave af Melodi Grand Prix kommer næppe som en overraskelse for særlig mange. Men faktisk ligger Næstved ikke kun lokation til den store begivenhed. Vi sørger også for trofæet til vinderne.

Som noget helt særligt bliver årets vindertrofæ nemlig mundblæst på Holmegaard Værk af museets dygtige glaspustere.

– Det er utrolig stort for Næstved, at Holmegaard Værk byder ind med årets vindertrofæ. På denne måde skriver vi os for evigt ind i Melodi Grand Prix-historien, fortæller borgmester Carsten Rasmussen.

Symbol på den skabende kraft

Årets vinderstatuette er designet af Holmegaard Værks hyttemester, Bjørn Friborg, og tanken bag designet er at formidle den storhed, der er ved at vinde en begivenhed som årets Melodi Grand Prix.

– Inspirationen bag designet er en obelisk, der i alt sin enkelthed kan ses som et symbol på en skabende kraft, hvilket jo i den grad må siges at være synonym med det at skabe årets vindersang, forklarer Bjørn Friborg.

Er man nysgerrig efter at se, hvordan årets vindertrofæ kommer til at se ud, må man dog væbne sig med en anelse tålmodighed. Det er nemlig kutyme, at trofæet først afsløres på aftenen, når årets vindere modtager det.

Fakta om trofæet

Trofæet kommer til at veje cirka 3,5 kilo og har en højde på cirka 35 cm. Farven bliver gennemsigtig med et skær af blåt.

Kilde: Næstved Kommune


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar