Dansk influencer marketing-software henter ny investering i millionklassen og fortsætter vækstrejse i uudnyttet marked

/
/
/

Woomio, der er blandt Europas førende inden for influencer marketing-software, har landet ny investering, der gør, at virksomheden kan skyde mere end 55 millioner i kerneforretningen de næste 24 måneder: “Vi er overbeviste om, at markedet ikke i nærheden af at have opnået sit fulde potentiale,” siger investor.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Den danske software-komet Woomio hjælper virksomheder med at få målbare influencer-kampagner ud at leve – og de gør det med succes. Derfor har Woomio nu hentet nye investeringer hjem. Zeth Edwardsen, der er CEO og grundlægger i Woomio, er også tilfreds, når han ser tilbage på virksomhedens vækstrejse:

“Fra dag 1 har udviklingen af vores produkt været vores daglige kerneopgave og drivkraft. Det er så fedt at se, at det nu bærer frugt – og at vi i et lille land som Danmark kan skabe succesfulde software-virksomheder. Vi er superglade både for at få de nye investorer ombord og for den tillid, som de nuværende investorer igen viser os,” siger han og tilføjer:

“Men vi er også klar over, at vi som startup skal vækste sundt. Og derfor skal de penge bruges klogt. For det økonomiske klima som helhed er udfordret. Men her er det jo, at influencer marketing er svaret på mange brands frustrationer og begrænsninger. I modsætning til mange traditionelle medier er influencer marketing en forhandling. Du kan altid finde influencere, som kan samarbejde til den pris, du som virksomhed kan betale, og som sikrer, at du ikke taber penge på det. Dét giver større handlefrihed for den enkelte virksomhed – og kan hjælpe dem med at komme igennem krisetider som nu,” siger Zeth Edwardsen.

En lovende fremtid for marketing-teknologi
Den nye kapital kommer fra finske Vendep Capital og Vækstfonden, hvor sidstnævnte tidligere har investeret i Woomio. Og det er ikke tilfældigt, at fondene placerer deres penge i influencer-verdenen. For de forventer, at det kun går én vej for branchen:

“Som en VC, der har specialiseret sig i ‘software as a service’, har vi nøje overvåget markedet for marketing-teknologi. Influencer marketing er en sektor i hastig udvikling, og det er klart for os, at brands har brug for løsninger til at styre og måle deres influencer marketing-aktiviteter. Så vi ser frem til at følge Woomio på deres fortsatte rejse og udviklingen af influencer-markedet,” siger Jupe Arala, General Partner hos Vendep Capital.

Influencere skaber værdi, som brands ikke selv kan måle
Investeringen skal primært bruges til at bygge videre på Woomios software. Og her skal den understøtte to ting:

“For det første skal den skabe et endnu bedre workflow for de kampagneansvarlige ude i virksomhederne. Og så skal vi være de bedste til at vise vores kunder, hvilken værdi de skaber – både for dem selv, deres kunder og influencere – med deres influencer marketing,” siger Zeth Edwardsen og fortsætter:

“Influencer marketing kan omregnes til en ROI (return on investment). Men vi vil gerne lære virksomheder en metodisk tilgang til håndtering og prissætning af deres samarbejder, som skaber grobund for, at de gøre deres brand kendt og meningsfuldt blandt forbrugerne på den mest rentable måde.”

Mere konstruktivt samarbejde mellem virksomheder og influencere
Udover en metodisk tilgang bør business-to-consumer-virksomheder, ifølge Zeth Edwardsen, have en produktudviklings-approach til deres samarbejder med influencere. I fremtiden bør de bygge fællesskaber af influencere, der videreformidler feedback fra følgere på sociale medier, og som de derfor sammen udvikler produkter med:

“Vi ser allerede nu, at mange virksomheder ændrer, hvor og hvordan de producerer deres produkter på baggrund af den indsigt og feedback, de får gennem deres influencer-samarbejder. Og influencere stiller højere og højere krav til deres samarbejdspartnere. Nogle påtager sig endda en rolle som vagthund for forbrugerne. Mange influencere forstår det ansvar, der hviler på deres skuldre, og den rolle de spiller i forhold til at skabe opmærksomhed og flytte producenterne. Så for influencerne handler det ikke kun om at lave en masse god eksponering af kundernes produkter,” siger han.

Om Woomio
Woomio er en influencer marketing-software, der giver brands, bureauer og influencere detaljeret indsigt i den data, som danner et stærkt grundlag for deres samarbejder. Værktøjet hjælper også virksomheder med at automatisere, forudsige og skabe værdi, der rækker langt ud over kroner og ører, i alle deres influencer marketing-indsatser, bl.a. kampagner og arbejdsprocesser.

Woomio blev grundlagt i 2014 af Zeth Edwardsen og Torsten Petersen. I dag består virksomheden af cirka 60 medarbejdere og har kunder i mere end 10 lande.

Faktaboks
Man anslår, at det globale marked for influencer marketing i 2016 lå på 1,7 milliarder dollar. Et tal, der på blot seks år er steget til hele 16,4 milliarder dollars i 2022.

Kilde: Woomio


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar