Konferencespecialister går mod branchen og slår rekord

/
/
/

Unik og personlig bookingproces har skabt rekordomsætning for Danske Konferencecentre. Foreningen har i 2021 placeret ordrer for over 100 millioner kroner hos deres næsten 100 partnere og kan se frem til endnu et rekordår.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Danske Konferencecentre har historisk stor succes med personlig mødebooking. Foreningen, som er en sammenslutning af næsten hundrede uafhængige møde- og konferencecentre, placerede i 2021 bookingordrer for over 100 millioner kroner hos partnerne. Det er en ordrestigning på 25 procent over to år, og i år kan de se frem til endnu et rekordår.

I en tid, hvor bookingsystemer i stigende grad digitaliseres, går Danske Konferencecentre den stik modsatte vej. Foreningen har insisteret på at beholde det personlige mellemled, som branchen ellers i udpræget grad skærer fra. Alle kunder, som henvender sig for at få hjælp til at finde de rette mødefaciliteter, får personlig service for at sikre det bedst mulige match. Det er kunderne glade for, så i stedet for at afskedige medarbejdere har Danske Konferencecentre fordoblet bemandingen i bookingen.

– Vi vækster med større hast end nogensinde nu, hvor vi sætter hårdt ind på at levere den personlige service. Det er unikt i branchen og skaber merværdi for kunderne. Bookingordrerne vælter ind, så længe vi går vores egen vej og behandler enhver bookingforespørgsel personligt – digitale såvel som telefoniske, siger Marlene Sylvester-Hvid, direktør hos Danske Konferencecentre.

Savner menneskelig kontakt

Interaktiv opfordring til kontakt findes på de fleste bookingportaler, men ifølge Marlene Sylvester-Hvid efterspørger kunderne i stigende grad at kunne mærke personerne bag portalen.

– Vores webformular ”Søg for mig” er populær, men langt de fleste foretrækker faktisk at ringe os op eller henvende sig personligt til en medarbejder via mail. Det er utroligt basalt, men det er som om, branchen har glemt de gamle dyder om at holde en menneskelig kontakt med sine kunder. Derfor giver telefonisk sparring med kunderne os et klart forspring i forhold til at imødekomme deres ønsker og krav til et møde- eller konferencested, fortæller Marlene Sylvester-Hvid.

Danske Konferencecentres bookingafdeling besøger som noget unikt hvert år partnerne i foreningen. Det sker for at styrke det interne samarbejde og for at kunne yde kundeservice på et helt andet plan. Når bookingafdelingen kender mødestederne personligt, kan de fortælle langt mere detaljeret herom.

– Vores kunder er på fornavn med medarbejderne i bookingafdelingen og spørger ind til alt fra maden til stemningen og indretningsstilen på det udsete mødested. Vi er lige dele sparringspartner og bookingservice. Hvis man vil levere en så højt udviklet kundeservice kræver det også, man er villig til at investere i medarbejderne, siger Marlene Sylvester-Hvid.

Vil ikke ud over landegrænsen

Danske Konferencecentre har en forventet 2022-omsætning på 145 millioner kroner svarende til en stigning på over 40 procent siden 2021. Selvom foreningen i høj grad er skalerbar, har de ikke planer om at indtage den internationale scene.

– Vi vækster med stor hast takket være intens markedsføring og samarbejdet med vores partnere og har ingen planer om at sætte farten ned – men vi forbliver en national forening fremadrettet. Ved at specialisere os i konferencebooking i Danmark, har vi netop den store konkurrencefordel, at vi har et indgående personligt kendskab til alle vores partnere.

Foreningen måler konstant på kundetilfredsheden, og den personlige kundeservice giver pote. Hver måned i 2022 har kundetilfredsheden ligget på mellem 9,5-9,9 ud af 10 stjerner.

Kilde: Epicent


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar