TEXTA vækster og hjælper flere og flere virksomheder med online marketing

/
/
/

Content marketing-bureauet TEXTA, der har hovedsæde i Smilets By, har vist sig at være en virksomhed med fart over feltet lige fra den spæde start i 2017. Tre unge jurastuderende i starten af 20’erne tog skridtet til at føre deres drøm ud i livet. En drøm, som nu er en vækstende marketingvirksomhed, der pulser afsted.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

I kølvandet på corona-krisen er flere virksomheder rykket online, og dermed er konkurrencen på det online marked skærpet. Det er vigtigere end nogensinde at sørge for, at der bliver investeret i marketing, så ens webshop og hjemmeside både teknisk og tekstmæssigt spiller. Selvom nogle måske selv synes, at det at skrive tekster til egen hjemmeside ligger lige til højrebenet, kræver det en del at sætte sig ind i, hvordan onsite-tekst skal sættes op, så de kan skabe værdi, ranke på søgemaskinerne og blive synlig for kunderne. Især når resten af virksomhedens drift ikke skal stå stille. Online marketing er lige præcis det, som TEXTA er eksperter på.

Skaber værdi for sin voksende kundeportefølje

Som content marketing-bureau har TEXTA fingeren på pulsen og formår at sætte skub i kundernes marketing med stærke kompetencer, der kan se, hvor der skal sættes ind. At opbygge content og klare kommunikationskanaler er drivkraften for bureauets vækst.

De er skarpe på en bred vifte af discipliner inden for online marketing: Lige fra strategi, platforme og udviklingspunkter, herunder indsigt i bl.a. konverteringsrater, til tekstforfatning, e-mail-marketing og oversættelse inden for en lang række sprog. Tilsammen kan denne synergi hjælpe deres kunder med klar værdi på hjemmesiden. Og kunderne bliver flere og flere. Der er nemlig tryk på kedlen, når man træder ind i arbejdsrummet hos TEXTA.

Vokser ud af sine rammer

Et klart tegn på virksomhedens vækst er også fysiske rammer. Sidste år annoncerede de nemlig med nyt kontor i den midtjyske by Holstebro – en geografisk placering, der særligt kommer byens lokale virksomheder til gode. Bureauet går nemlig mod strømmen, hvor det hedder sig at åbne op for kontorer i hovedstadsområdet, ved i stedet at se de store potentialer, som et vækstområde som Holstebro kan tilbyde. Det ligger i tråd med deres jyske rødder.

Antallet af nye ansigter i virksomheden griber også om sig og er ligeledes med i den opadgående kurve for bureauet. En god håndfuld medarbejdere er på fuldtid, mens en stor del er beskæftiget på deltid.

Kilde:  Partnertekst


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar