Freepay går dybere ind i online betalingsverdenen

/
/
/

Freepay styrker nu deres position på det danske marked som betalingsudbyder og har derfor indgået et samarbejde med Finaro. Derved kan Freepay nu tilbyde en bredere løsning indenfor onlinebetaling på forskellige tekniske platforme – såvel fysisk som online, hvor kortbetaling indgår.

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk

Det giver Freepay øgede muligheder for at hjælpe virksomheder, som endnu ikke har en løsningspartner indenfor kortbetaling eller indgår i komplekse teknologiske løsninger. Med andre ord bliver Freepay total leverandør indenfor betalingsløsninger og er derved med til at hjælpe virksomheder med at finde den rette betalingsløsning, som giver profit på bundlinjen.

Freepay er en betalingsgateway, der er udviklet i Danmark til det danske og internationale marked af Freeway ApS, som er 100% danskejet. Har kunderne behov for support, mødes de af danske specialister inden for IT og betalingsløsninger. I modsætning til de fleste af Freepays konkurrenter, der stort set alle er opkøbt af udenlandske virksomheder, hvor deres kunder ofte møder udenlandske supportere i en paneuropæisk sammenhæng.

Et stærkt samarbejde giver grundlag for vækst
Achiya Fried, Chief Commercial and Strategy Officer hos Finaro har sagt: “Vi er glade for at styrke vores betalingsfodaftryk i Norden og at arbejde sammen med Freepay for at sætte begge virksomheder i stand til at vokse. Jeg er overbevist om, at dette partnerskab vil gavne vores fortsatte succes i Norden, når vi udvider vores tjenester på tværs af Europa og når ud til flere forhandlere gennem vores fælles løsning.”

”Når vi ser på skalerbarhed og innovation, har vi valgt at indgå partnerskab med Freepay (en del af Freeway Group) for at levere international indkøbsinfrastruktur, tilføje nye Visa- og MasterCard-produkter på eCommerce-gatewayen og gå længere ind i at ændre betalingslandskabet, med nye unikke produkter og tjenester til at udfordre markedet. Da Finaro fortsætter med at vokse i Norden, er vi glade for muligheden at arbejde sammen med teamet fra Freepay med gennemprøvede og enkle betalingsløsninger,” siger Ruben Nielsen, VP of Sales & Business Development – Nordics.

Kilde: Freeway

www.scandinavianoffice.net - oversættelse til svensk


Oversættelse til svensk

Tag Scandinavian Office Solutions med ombord på din salgsrejse. Vi har leveret kvalitetsoversættelser siden 2011, og vi oversætter gerne din webside, webshop, produktnyhed, opdatering til SoMe etc.

Kontakt os for et tilbud, du bliver glad for!

Scandinavian Office Solutions

Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk
Oversættelse til svensk

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar